FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA,

OFICIAL FRF a anunțat unde se va disputa amicalul României cu Rusia » Când are loc meciul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 13:17

După meciul cu Polonia, de pe 11 noiembrie, din preliminariile CM 2018, România va juca un amical cu Rusia.

FRF a anunțat astăzi că meciul cu Rusia se va juca la Groznîi, pe 15 noiembrie, de la ora 19:00, ora României. Meciul se va disputa pe stadionul Akhmat-Arena.

România și Rusia s-au mai duelat o singură dată, în 2008. Atunci, România se impunea cu 3-0, într-un amical disputat la București.

LOTUL LĂRGIT AL ROMÂNIEI

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Valentin Cojocaru (Crotone)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Cosmin Moți (Ludogoreț), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București), Iasmin Latovlevici (Karabükspor)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua București), Andrei Prepeliță (FC Rostov)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Andrei Ivan (CSU Craiova), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Gheorghe Grozav (Terek Groznâi), Denis Alibec (Astra), Dorin Rotariu (Dinamo)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  28 Octombrie 2016, 10:06

De ce nu joaca la Sevastopol? Sau la Budapesta? Pardon, Bucuresti? Doar nu vin cu tancurile...

vlad007
vlad007  •  27 Octombrie 2016, 21:26

Si mai este un detaliu interesant: Rusia va gazdui Cupa Mondiala 2018! Un asemenea meci nu se rateaza, excelenta ideea de a-l programa. Ce va fi in teren? Nu trebuie sa ne facem prea multe griji, avem echipa tare, tehnica in fata careia rusii vor avea mari probleme. Ne vor ataca, si ce daca? Torje si Grozav ii vor prinde pe contraatac iar Alibec le va da cel putin un gol. Nu vom pierde in si din acest meci amical!

vlad007
vlad007  •  27 Octombrie 2016, 21:18

Meciul cu Rusia este de la inceput o incercare grea pentru tricolori. In trecut, se bateau cu echipa natiunii opresoare - desi trupele lor parasisera Romania din 1958. I-am batut pe rusi rau de cateva ori - in 1990 la Coppa del Mondo, la Monte Carlo cu Steaua pentru SuperCupa Europei, 5-1 Steaua cu Spartak Moscova in 1995, chiar si ultimul amical 3-0 pentru tricolori. Daca se joaca taman la Groznai, va fi spectacol mare. Acolo joaca la echipa Terek Grozav si Torje. Ei vor fi ca si acasa pe teren propriu, nu-i asa? Sa joci in capitala Ceceniei contra Rusiei poate fi si avantajos, in privinta publicului care va tine cu noi. Meciul cu Rusia va fi foarte tare, ei vor sa ne puna la punct pentru infrangerile din trecut, iar tricolorii vor veni dupa meciul crucial cu Polonia disputat deja la Bucuresti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează