FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, AZI, 21:45, TVR1 ȘI GSP.RO

Oficialii FRF au explicat de ce terenul de pe Cluj Arena nu arată prea bine » Porumbeii ne-au mâncat gazonul :)

Inamicii gazonului clujean, porumbeii :)
Inamicii gazonului clujean, porumbeii :)

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 00:00

Oficialii FRF au explicat pentru Dolce de ce terenul de pe Cluj Arena nu arată prea bine.

"Am apelat la experți din străinătate pentru refacerea gazonului", a fost declarația lui Răzvan Burleanu înainte de plecarea naționalei la Cluj. Doar că ajunși la fața locului, alături de trimișii UEFA, șefii FRF au intrat în panică în momentul în care au văzut starea terenului de pe Cluj Arena.

Patronul firmei care trebuia să se ocupe de gazon, Mircea Crăciun, a plecat in concediu, deși și-a luat angajamentul că suprafața de joc va fi impecabilă la ora meciului!

Surse din cadrul Federației au susținut pentru DolceSport că "deși gazonul a fost reînsămânțat, rezultatele au întârziat să apară și asta pentru că noaptea porumbeii veneau și mâncau semințele! Ziua, paza era asigurată de un baiat care trebuia să dea ture pe pistă și să sperie porumbeii cu un fluier. Noaptea, porumbeii își făceau de cap. Cei de la UEFA nu au înțeles nimic din procedura românească și bineînțeles că au venit cu un simplu aparat de bruiaj și au rezolvat problema".

"Când am vrut să jucăm cu Spania pe Arena Națională, ni s-a închis stadionul, că n-avea certificate ISU. Când mergem la Cluj, nu există un gazon de 5 stele pentru echipa națională. Sper ca gazonul să ajungă măcar la nivel de 4 stele"
Andrei Vochin, consilier Răzvan Burleanu

45.000 €este suma pe care administratorii Cluj Arena au primit-o din partea organizatorilor Festivalului Untold, desfășurat în perioada 4-7 august

romania muntenegru caseta

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
marian0904
marian0904  •  04 Septembrie 2016, 20:17

Astia de la FRF Burleanu nu se pot duce pana la Cluj decat cu reprezentantii UEFA de mana. Ca la gradinita. Erau linistiti. Aveau contract cu Craciun si asta, om serios, lucreaza min 10 ore in concediu. In plus, Clujul e-n Ardeal, iar acolo e patria lucrului bine facut. Au uitat de porumbei care au trecut Carpatii sa le strice minunatia de organizare.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  04 Septembrie 2016, 16:42

Cata prostie zace in cei care conduc aceasta tara si prostia asta se transmite si catre cei care conduc fotbalul nostru. Avem in Bucuresti un stadion construit SPECIAL pentru echipa antionala, care are acum gazonul ca masa de biliard. Au avut suficient timp sa mute meciul, dar pentru un pumn de maruntis din vanzarea de bilete , au prferat sa nu o faca. Diseara vom asista la un nou meci Romania - Danemarca (2-5) apoi vor da vina pe tactica noului selectioner. Rusine bah incapabililor ce sunteti. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  04 Septembrie 2016, 15:57

de var manca creieri din cap nar fi nici o probleme mizerabililor , cat contul e gras la voi mananca si porumbei din el RUSIIINEEE DERBEDEILOR

Vezi toate comentariile (39)
Comentează