FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, 12 OCTOMBRIE, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA TVR 1 ŞI LIVEVIDEO ŞI TEXT PE GSP.RO

Olandezii sînt siguri » Sneijder: "Batem în seara asta!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 19:12

Unul dintre marii absenţi ai meciului din această seară, Wesley Sneijder, e încrezător în forţa Olandei şi crede că batavii se vor impune pe Naţional Arena.


Jucătorul lui Inter Milano se află la tratament în Statele Unite, însă le-a transmis un mesaj tuturor olandezilor: "Oricine va cîştiga meciul cred că va face un pas înainte către calificarea la Cupa Mondială. Sîntem foarte încrezători că vom cîştiga în seara asta!"

Mijlocaşul speră că va putea urmări la TV partida cu România. "Ar fi ideal să văd meciul la TV, dar dacă va fi necesar îl voi vedea pe laptop. Este o diferenţă mare de fus orar. Sînt nouă ore!", a mărturisit olandezul.

Meciul dintre România şi Olanda va avea loc în această seară, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1, livevideo şi livetext pe gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
terminatorul2
terminatorul2  •  16 Octombrie 2012, 20:42

Bateți toba !!! HAI ROMĂNIA !!!!

emainter
emainter  •  16 Octombrie 2012, 19:59

ma bucur ca olandezii sunt increzatori. asa au fost si la euro si i-au batut si danezii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează