FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Omul de încredere al lui Daum a identificat punctul slab al Danemarcei: "Se mișcă greu acolo, am putea profita"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 18:33

Rudi Verkempinck, unul dintre secunzii lui Christoph Daum de la naționala României, a prefațat partida cu Danemarca de pe 26 martie, făcând o analiză complexă asupra celor două echipe.

"Este ceva ce nu voi anunţa, nu voi dezvălui formula de joc, pentru că ar fi o informaţie care ar ajunge şi în Danemarca. Nu vreau să ajut Danemarca să devină mai puternică. Credeţi-mă, verifică şi ei presa din România.

Este foarte important să avem tipuri diferite de atacanţi. Nu îl poţi compara pe Denis Alibec, de exemplu, cu Ivan. Nu îl poţi compara de exemplu pe Bogdan Stancu cu Keşeru, sunt atacanţi complet diferiţi.

Va fi foarte important să avem un echilibru în atac, pentru că avem nevoie de jucători care să stea sus, avem nevoie de jucători care pot ţine mingea, dar nu vrem să jucăm cu doi sau trei atacanţi de acelaşi tip.

Rudi Verkempink a analizat naționala danezilor și spune că România poate profita de vulnerabilitatea din apărarea acestora.

"Văd, de asemenea, unul dintre punctele slabe al Danemarcei. Se mişcă greu în defensivă. Sunt apărători fantastici, Kjaer, Vestergaard, sunt foarte puternici în aer.

Dar când i-am analizat, am văzut că avem posibilităţi dacă vom putea folosi spaţiul din apărarea lor. Dacă avem jucători de viteză, poate fi destul de important", a spus Verkempinck, conform TV Digi Sport.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Martie 2017, 01:19

Gata......i-am batut si pe astia. Imi aduc aminte ca si inaintea meciului cu Polonia la fel erau date interviuri cu ce "lipsuri" aveau aia si cum eram noi mai buni. Ce mai conteaza 3-0 ala sec, important e ca noi ne credem mai buni iar toti ceilalti au lipsuri. Noi suntem aia talentați. ..asta trebuie mereu sa ne spunem. ..chiar daca ne bate cam toata lumea.

blatistu49
blatistu49  •  17 Martie 2017, 17:01

avempeCHIRI nici pasarea nu trece de vedeta

tzoian
tzoian  •  17 Martie 2017, 13:29

Da, sigur...se misca greu spre autocar, dupa ce se termina meciul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează