FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3

EXCLUSIV Omul plecat de la Viitorul laudă curajul lui Rădoi: „Ianis Hagi pe bancă? O decizie inspirată”

Scos după primele 45 de minute în meciul cu Irlanda de Nord, Ianis Hagi a rămas pe bancă în Austria. foto: Raed Krishan +49   FOTO
Scos după primele 45 de minute în meciul cu Irlanda de Nord, Ianis Hagi a rămas pe bancă în Austria. foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 05:01 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 14:05

George Ogăraru (40 de ani), fost fundaș dreapta la echipa națională, a analizat, în direct la GSP Live, victoria entuziasmantă reușită de România în Austria, scor 3-2, în Liga Națiunilor

Încântat de jocul prestat de „tricolori” în Austria, fostul internațional a ținut să-l laude pe Mirel Rădoi, alături de care a jucat la FCSB. Ogăraru i-a remarcat pe Denis Alibec și Florinel Coman, explicând ce vede schimbat în naționala României. 

„Nu foartă multă lume credea în această victorie, mai ales după meciul precedent. Austria a fost o echipă foarte puternică, a avut un ritm extraordinar. Ceea ce am văzut în prima repriză ne-a speriat puțin, dar vedeți ce face curajul dintr-o echipă?

Vedem entuziasm, vedem curaj, vedem sacrificiu, îl vedem pe Alibec ajungând în propriul careu să se apere, îl vedem pe Florinel Coman cu alunecări în ultimele 10 minute, deși a fost criticat că e un jucător indisciplinat. Mirel Rădoi are inspirație în a alege jucători”, a spus Ogăraru, la GSP Live. 

Ogăraru: „Decizia de a-l ține pe Ianis Hagi pe bancă a fost inspirată”

Scos după primele 45 de minute în meciul cu Irlanda de Nord (1-1), Ianis Hagi a rămas pe bancă la confruntarea din Austria. Ogăraru, fost director de scouting și relații internaționale la Viitorul, a comentat alegerea lui Rădoi:

„Se pare că decizia lui Mirel de a-l ține pe Ianis Hagi pe bancă a fost inspirată. A fost un meci în care s-a jucat foarte tare pe contre, un meci deschis, în care efortul a fost maximal. Așa a ales Rădoi, iar cel care a jucat în locul lui a făcut-o foarte bine. 

Totuși, Ianis rămâne un jucător foarte important pentru echipa națională, se mai întâmplă să ai un meci mai puțin reușit. Asta nu înseamnă că e un jucător pe care să nu se bazeze în viitor”, a afirmat Ogăraru. 

FOTO. Cele mai spectauloase imagini din confruntarea Austria - România 2-3

+45 FOTO
  • foto: Raed Krishan

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, grupa 1 

EXCLUSIV Omul plecat de la Viitorul laudă curajul lui Rădoi: „Ianis Hagi pe bancă? O decizie inspirată”

Citește și alte știri despre naționala României:

Mirel Rădoi, mesaj pentru „tricolori” după primul său succes la națională + cum l-a ajutat Cosmin Contra

Marius Șumudică, dat pe spate de Mirel Rădoi: „Nu mă așteptam la așa ceva! Va deveni un mare antrenor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  08 Septembrie 2020, 14:18

Cred ca Cretu a primit prea putine merita in presa , desi dupa mine a facut 2 jocuri extraordinare , sincer cand vedeam mingea la Cretu nu aveam emotii , printre singurii romani de la nationala din ultimii 10 ani care sa dea siguranta echipei ... Bun , FOARTE BUN.

clujcampion
clujcampion  •  08 Septembrie 2020, 08:43
Postat de cornel1961 pe 08 Septembrie 2020, 08:39

oare lipsa lui Yanis Hagi, e cea mai importanta stire a serii trecute ? deveniti penibili cu acest gen de articole....cu adresa la familia Hagi . sunt convins ca puteti mai mult, pentru ca aveti potential !!!

Tu esti ruda cu ei? Singura decizie inspirata ar fi sa nu il mai selectioneze ca sa strice meciuri.

cornel1961
cornel1961  •  08 Septembrie 2020, 08:39

oare lipsa lui Yanis Hagi, e cea mai importanta stire a serii trecute ? deveniti penibili cu acest gen de articole....cu adresa la familia Hagi . sunt convins ca puteti mai mult, pentru ca aveti potential !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează