FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

OPINIE GSP Răzvan Luțac: "Ce învățăm după victorie?! Să jucăm cu două vârfuri, că-n apărare rămânem cu Grigore. Și nu e de bine"

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 23:08

Chiar nu sunt fan Keșeru. Doar că omul se lipește la gol și trebuie folosit. Pentru că nu mai suntem de multă vreme în postura de a juca numai cu fotbaliști care să ne placă. Nu îi avem! Vă dați seama că-n apărare insistăm cu Dr. Grigore?

Dr. Grigore are 4 meciuri în ultimul an de zile. 4! Și înainte de anul sabatic a petrecut vreo trei prin Qatar.

Iar Keșeru dă goluri la echipa unde Grigore e rezervă. E o buclă simplă și nu insist.

Așa, unde intră Pușcaș? Unde să intre, lângă Keșeru. Să joace amândoi.  

Și nu doar împotriva echipelor mici. 

Da, și pe mine mă supără fraza cu "nu mai există echipe mici". Balansul se face invers, ne micșorăm natural și trebuie să ne bucurăm și altfel. Și când batem Insulele Feroe.

Uite, un exemplu.

Feroe - România 2-2 la "tineret", prin 2013. La noi, vedeta era Stanciu. La ei, Gilli Rolantsson Sorensen. Nu că ar conta scorul de atunci. Dar, Gilli, numărul 9 feroez și acum, juca atacant. În seara asta a ajuns fundaș dreapta. Am mestecat puțin informația, mi s-a părut un semn de amatorism, de plombă forțată.

Și-apoi, cu Benzar accidentat la pauză, chiar de ziua lui, apărător dreapta a trecut Chipciu. În trupa Stelei de-atunci, din 2013, Chipciu juca vârf fals.

Și parcă nu mai suntem atât de departe de amatori.

Așa că, "națională", hai să învățăm și după victorii, nu doar să repetăm fraza niciodată pusă în lucru cu învățatul după înfrângeri.

Hai să mai jucăm cu două vârfuri. Că-n apărare, câtă vreme experiența apărătorilor e doar în buletin, nu-i bine să stăm.

Hai să mai înglobăm, pe rând, generația U21. N-are nimic, Ianis, nu trebuie să înjuri după o așa ratare. Măcar să mai ratezi așa, să nu fie nevoie să răsuflăm după ratările altora. Să ținem departe echipele adverse prin ratări.

Și să înțelegem, într-un final, că suntem bipolari. Nu mai avem încredere de multă vreme în "tricolori", dar le spargem farfurii-n cap la evoluții neconvingătoare. Ne arătăm fals surprinși că un Claesson îi depășește pe Săpunaru ori Dr. Grigore. 

Hai să învățăm și noi că nu mai suntem acolo. Și să ne bucure și acest 4-1. Chiar dacă e cu Feroe.

Pentru că dăm atât de rar 4 goluri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2186451564766773
Razvan CR  •  27 Martie 2019, 18:31

Razvan, este important si cum au fost marcate acele 4 goluri. Nu am aratat mai nimic contra unei nationale din lumea a 4-a. Scorul este atat de fals, 3 goluri din balbaieli. Sa speram ca generatia U21 este salvarea noastra. Suntem jalnici !

201570630489078
Ionescu Danut  •  27 Martie 2019, 09:15

MATEIU ar fi de vis la mijlocul terenului , pacat ca taranul de Contra nu-l vede cat munceste la Craiova.

doze
doze  •  27 Martie 2019, 09:13
Postat de dinamo_fan pe 26 Martie 2019, 23:51

bai baieti. dupa victorie nu mai faceti turul haterilor ? acum nu va mai intereseaza ce au de spus Dinu, Ganea, Panduru, Chirila, Balint samd ??? bai nesimtitilor !

daca strangeai o echipa de curtea scolii, feroe nu ii batea cu 4-1.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează