FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Orice rezultat cu Feroe intră în istoria României » Cum arată statistica înainte de meci + bornele istorice pe care le pot atinge "tricolorii"

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 13:04

România va juca în această seară ultimul meci în preliminariile EURO 2016, iar o victorie ne va asigura prezența la Turneul Final.

Îndiferent de scorul final, rezultatul din această seară va intra în istorie. Naționala poate atinge o bornă istorică sau să ajungă la al doilea cel mai lung șir de remize.

Victoria 100 în deplasare

Dacă vor învinge azi, "tricolorii" ajung la 100 de victorii în deplasare, în 318 partide. În meciurile de pe teren străin, România are 92 de remize și 126 de înfrîngeri.

Înfrîngerea 200

În cazul în care România va pierde, nu doar că poate rata prezența la EURO 2016, dar va ajunge și o bornă istorică. Dacă feroezii bat, atunci aceasta va fi a 200-a înfrîngere a tricolorilor.

Palmares "all-time" România:
661 jocuri – 294 victorii – 168 remize – 199 înfrîngeri

A doua cea mai lungă serie de remize

România vine după patru remize consecutive. În istoria tricolorilor, doar în 1975 aceştia au înregistrat o serie de egaluri mai lungă. Atunci, România a avut șase rezultate de egalitate la rînd (trei în preliminariile CE, unul în Cupa Balcanică și în meciurile amicale).

 Cea mai lungă serie fără gol

În cazul în care nu vor marca, atunci "tricolorii" vor mai egala un record negativ:  cele mai multe meciuri jucate în preliminarii fără să înscrie, 4.

Precedentul s-a consemnat în campania pentru CM 1982, atunci când România a pierdut calificarea în detrimentul Ungariei şi Angliei!

Fără gol primit în deplasare?

Dacă feroezii nu vor marca, naționala lui Iordănescu va termina campania fără să primească gol în deplasare.

România a obţinut pe teren advers în actualele preliminarii două victorii (1-0 Grecia, 2-0 Finlanda) şi două remize (0-0 Irlanda de N, Ungaria).

Dintre toate participantele în calificările pentru CE, doar Albania nu a primit gol în deplasare, dar în trei jocuri.

Feroe - România se va disputa de la ora 19:00, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CUM NE CALIFICĂM LA EURO 2016

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  11 Octombrie 2015, 16:16

Indiferent de scor, romanika se pregateste sa sarbatoreasca la anul si asta numai si numai prin grija angajatilor ghesepe, implinirea a 30 de ani de la castigarea CCE de catre 5teaua. Doar asta conteaza pentru o saracie precum romanika, restul e cancan.

botizann
botizann  •  11 Octombrie 2015, 15:31

O Alta borna , suntem echipa cu cel Mai slab atac care merge la Euro , doar tarile de mana a 3-a au marcat Mai Putin ca noi

radikworld
radikworld  •  11 Octombrie 2015, 15:23
Postat de mdionis pe 11 Octombrie 2015, 15:05

In cazul in care nu vom marca, ar fi neplacut pentru calificare si clasament, insa nu va fi nicio serie de partide fata gol: cu Finlanda a inscris Hoban, seria a fost intrerupta

citeste mai atent..........(În cazul în care nu vor marca, atunci "tricolorii" vor mai egala un record negativ: cele mai multe meciuri jucate în preliminarii fără să înscrie, 4).............nu e scris ca 4 meciuri la rind, pur si simplu in preliminarile di 82, la fel in 4 meciuri nu a inscris

Vezi toate comentariile (6)
Comentează