FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu: „Ce reconstrucție? N-am înțeles asta niciodată”

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 21:00 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 22:34

Ovidiu Herea (37 de ani) crede că Edward Iordănescu greșește când nu cheamă jucătorii cei mai buni la națională indiferent de vârsta lor. România va juca în martie cu Andorra și Belarus, în preliminariile Campionatului European din 2024

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ce părere ai de ce se întâmplă azi la echipa națională?
- E în reconstrucție, dar eu niciodată nu am înțeles asta! Tu la echipa națională trebuie să te bazezi pe jucătorii cei mai în formă, indiferent de vârsta pe care o au! Ai nevoie de rezultate imediate! Ce reconstrucție? Mi se pare extrem de dificil la echipa națională pentru că depinzi de foarte mulți factori și e foarte greu să construiești.

- Ai perfectă dreptate!
- Jucătorii care vin trebuie să joace la echipele de club. Aduceți doar jucătorii cei mai în formă, cu evoluții bune în perioada respectivă pentru a putea obține rezultate imediate! Dacă tu creezi un nucleu, te lovești de accidentări, de jucători care nu joacă la echipele de club și atunci rezultatele întârzie să apară. Cei mai în formă, indiferent de nume și de vârstă, trebuie să fie chemați!

- Acum avem un selecționer tânăr, tu l-ai fi ales pe Edi Iordănescu?
- Ține și de inspirația celor care aleg antrenorii. Putea să vină un antrenor tânăr care să facă rezultate sau să vină unul cu experiență care să nu facă rezultate. Edi Iordănescu e un antrenor tânăr, cu principii și să dea Dumnezeu să facă lucrurile așa cum își dorește și să avem rezultate! Dar este foarte greu în momentul ăsta pentru că jucătorii nu prea joacă la echipele de club sau joacă în ligile inferioare. Iar nivelul fotbalului românesc este unul scăzut în momentul de față.

Cel mai important cu Andorra este să luăm cele trei puncte, mă mulţumesc şi cu un 1-0. Trebuie să ne dorim asta, să uităm toate eşecurile trecutului, presiunile şi să trăim în prezent. Să ne punem un obiectiv în cap şi să facem tot să-l atingem
Ionuț Radu, portar România

CITEȘTE ȘI:

3 fotbaliști pe care Dumitru Dragomir i-ar fi luat acum la națională, dar Edi „nu i-a văzut”: „Ce, te superi ca măgarul pe sat?”
GSP LIVE
3 fotbaliști pe care Dumitru Dragomir i-ar fi luat acum la națională, dar Edi „nu i-a văzut”: „Ce, te superi ca măgarul pe sat?”
Dezvăluiri INCENDIARE din cantonamentul echipei naționale! Regulament de tip sovietic impus de Edi Iordănescu + Amenzi incredibile pentru jucători
ECHIPA NAȚIONALĂ
Dezvăluiri INCENDIARE din cantonamentul echipei naționale! Regulament de tip sovietic impus de Edi Iordănescu + Amenzi incredibile pentru jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează