FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Ovidiu Hoban îi reamineşte lui Răzvan Burleanu unde joacă: "Important e că sînt la naţională"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 23:18

România a învins într-o partidă amicală selecţionata Danemarcei, scor 2-0, iar unul dintre fotbaliştii naţionalei i-a răspuns şefului FRF.

Ovidiu Hoban i-a dat replica lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după ce acesta a spus despre fotbalistul lui Hapoel Be'er Sheva că nu ştie la ce club evoluează după ce a plecat de la Petrolul Ploieşti.

"Nu contează că Burleanu nu ştie la ce echipă joc, important e că sînt aici la echipa naţională", a spus Ovidiu Hoban.

Citeşte şi: Prins în ofsaid » Răzvan Burleanu a picat în capcana ziariştilor la TV! Tu ştii să răspunzi la întrebarea asta?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  19 Noiembrie 2014, 12:09

Hoban e cel mai bun jucator de tipul numar 6,eu as juca titular cu el langa Sanamartean,si Pintilii era bun dar la arabi te termini ca fotbalist,jucand printre camile!

bumix
bumix  •  19 Noiembrie 2014, 09:51

hoban e cu BETONIERA intre bibelouri . rudimentar rau

1349magus
1349magus  •  19 Noiembrie 2014, 09:20
Postat de ricco pe 19 Noiembrie 2014, 03:07

'Big fuck'n deal'... Burleanu NU a stiut exact numele "MARII" echipe din Israel, la care joaca "MARELE" fotbalist Hoban... Voi 'ziaristii', de multe ori ma faceti sa ma-ntreb daca aveti ceva in 'bibilica'... pentru ca sincer vorbind, cei mai multi dintre voi sinteti saraci cu duhul rau de tot...

Corect. Important e ca a stie ca Pintili joaca la Al Hilar.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează