FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pagubă 2 milioane de euro pentru Liga 1! Cine sunt vinovații

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 00:01

Două milioane de euro e suma pe care ar fi încasat-o cluburile din campionatul intern de pe urma cedării fotbaliştilor lor în naţionala României la CM din Rusia.

2018 va fi an de Mondial, dar nu şi pentru noi. Stăm acasă şi la această mare sărbătoare a fotbalului de pe glob, iar pierderile sunt imense. Nu doar Federaţia Română de Fotbal a avut de suferit de pe urma eşecului produs de Christoph Daum, ci şi cluburile din Liga 1. FRF ar fi încasat nu mai puţin de 8 milioane de euro ca premiu de participare, dintre care peste 50% ar fi mers la jucători, drept premieri.

În schimb, există formații din campionatul intern care se pot şi ele declara păgubite de cuplul Daum-FRF. Ar fi încasat sume bune de pe urma cedării jucătorilor în lotul cu care reprezentativa noastră ar fi mers în Rusia.

Gazeta a realizat un lot virtual cu care România ar fi putut ajunge la Mondial ţinând cont de mai multe criterii: meciuri jucate, convocări pe parcursul preliminariilor, forma din acest moment a unor fotbalişti din campionatul intern şi ponderea stranieri versus autohntoni care a existat la precedentul turneu final la care am fost prezenţi, Euro 2016, unde raportul a fost 60%-40% în favoarea celor din alte campionate.

Concluzia, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor! Tot din ziar citești de la echipe ar fi putut să provină jucătorii din Liga 1 pentru CM din Rusia 2018 și cum ar fi putut arăta lotul pentru turneul final. Ziarul poate fi răsfoit și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE ASTĂZI

Pierdere uriașă pentru fotbalul românesc în nici 4 ani! FCSB suferă cel mai mult

Pagubă 2 milioane de euro pentru Liga 1! Cine sunt vinovații

INTERVIU. Rivaldinho dezvăluie ce oferte are și de ce e tentat să rămână în România

Nu ratați cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Decembrie 2017, 11:32
Postat de nebraska pe 30 Decembrie 2017, 09:52

Clona e fcsb-ul tau gigist fanatic gretos.

Iar ai aparut ”intelijentule”? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Decembrie 2017, 09:58

Vorbim de bani si nu de jocul "tricolorilor". Nu stiu ce paguba e aceea si de ce Daum e vinovat? S-a schimbat antrenorul ,dar jucatorii in mare parte au ramas aceeasi. Dupa ce in ultimele meciuri traseseram o mica speranta , meciul amical a fost un dezastru.Fotbalistii nemuritori pe axaFCSB-Dinamo au jucat catastrofal. Nu reprezinta Romania cum de altfel nu a facut-o nici celelalte. Becali si äpostolii"lui sunt vinovati. O Nationala facuta pe interese de bani.Sa-j refacem pe Alibec ,pe Stanciu ,Chipciu ,Torje sa incercam cu Benzar. Este Nationala voastra si nu a noastra.

fibra
fibra  •  30 Decembrie 2017, 09:55

Jurnalismul lui "daca" ,valoare zero.Atata puteti, adica nimic? Daca baba avea motor,era tramvai?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează