FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pancu e sceptic în privința prestației naționalei la Euro 2016: "Ar fi greu pentru România să se califice mai departe"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 16:50

Atacantul celor de la Voluntari, Daniel Pancu, a analizat șansele României la CE, însă previziunile nu sînt favorabile. 

"Față de ce am avut în 2008, acum pare un lucru foarte simplu dar, cu siguranță nu va fi așa, pentru că e un turneu final, toate echipele sînt foarte bine pregătite.

Pe Franța o știe toată lumea, pleacă drept favorita și va fi una dintre echipele care se va lupta pentru cîștigarea CE.

Mai ramîne să ne luptăm cu Elveția și cu Albania pentru cele două locuri sau, depinde și de punctaj, că poți să te califici și de pe locul 3.

Dacă vorbim despre forma actuală, ar fi greu pentru România să se califice mai departe. Dar pînă în luna iunie se pot întîmpla foarte multe lucruri și dacă vom avea toți jucătorii apți, care să joace meci de meci la echipele de club și într-o formă bună, ierarhia se poate schimba.

Nu putem să jucăm diferit. Ne bazăm pe forța grupului. Nu ai cum să te bazezi pe individualități, oameni care cîștigă singuri un meci. Poate doar Sînmîrtean sau Budescu. Mai așteptăm multe de la Maxim.

Dar ne apărăm, nu primim gol și sperăm la ceva", a declarat Pancu la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kingdon
kingdon  •  14 Decembrie 2015, 19:57

ce tot comenteaza batranul asta penibil?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Decembrie 2015, 19:21

daca nu ne calificam ,sincer din grupa asta,macar 4 pct ,nu cred ca ne vom califica la mondiale,poate sa vina si m lucescu si degeaba !

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Decembrie 2015, 17:55

a "cugetat" Panco Betivano..astazi dupa ce sa trezit din betie...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close