NATIONALA  ·  SELECȚIONER

Panduru a vorbit despre viitorul selecționer al României: "El trebuia să fie antrenorul naționalei! Credeam că se face ca la Islanda"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Miercuri, 29 Iunie 2016, 21:15

Basarab Panduru a vorbit despre viitorul selecționer al României și a spus că varianta cea mai bună era Viorel Moldovan, fostul secund al lui Anghel Iordănescu.

"Eu am crezut că se face la fel ca la Islanda. Ai un antrenor cu experiență și aduci lângă el un antrenor tânăr, care crește. După aceea, îl pui pe el selecționer.

La un moment dat, l-am văzut pe Viorel Moldovan ca selecționer. A crescut pe lângă națională, a fost selecționer la naționala de tineret, a fost secundul lui Iordănescu și a fost și la un turneu final. Văd că nu s-a dorit asta", a spus Panduru la DolceSport.

Viorel Moldovan, 43 de ani, a fost numit antrenor principal la Auxerre, formația din liga a 2-a din Franța. Lars Lagerback, 67 de ani, și Heimir Hallgrimsson, 49 de ani, sunt cei doi antrenori care au dus Islanda în sferturile EURO 2016.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (5)

toni_fcsb  •  30 Iunie 2016, 10:22

Moldovan a semnat deja cu Auxerre! Mai bine l-ar lasa pe Isaila!

6.6.6  •  30 Iunie 2016, 07:43

panduru saracul... asta crede ca iordanescu poate fi profesor... la pupat moaste si icoane... bine, ce sa-i ceri lu panduru?

Vasile Cionoiu  •  30 Iunie 2016, 03:07

Mult mai mult respect pentru GALCA a demonstrat ca are mare valoare de la nationala nu merita nici unul e au selectat toate pilele zi relatiile cativa jucatori mai bunicei an rest nau ce cauta la nationala TATARASANU AUT CHIRCES BOGDAN STANCU SI ALTII CA EI ANCURCA LUMEA LA NATIONALA

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1