FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Panduru dezvăluie modul în care Iordănescu face selecția: "Asta e mai important decât dacă joacă la club"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 15:37

Basarab Panduru a vorbit despre selecție făcută de Anghel Iordănescu pentru amicalele cu Lituania și Spania.

Acesta a analizat cazul lui Alex Maxim, jucător neconvocat pentru că joacă puțin la Sttutgart, și l-a comparat pe mijlocaș cu Vlad Chiricheș, fotbalist care evoluează rar la Napoli.

"Convocarea la națională este doar o parte din ce faci tu la club. În plus, contează și cum te prezinți la echipa națională și aportul tău în ultimele meciuri. Dar poate antrenorul a fost nemulțumit de el când a venit la națională, iar noi nu stim lucrurile astea. Cel mai rău ești pedepsit atunci când nu respecți indicațiile tactice

Cifrele lui Chiricheș sunt mult mai slabe decât cele ale lui Maxim.
Asta înseamnă că Iordănescu este foarte mulțumit de Chiricheș, pentru că de fiecare dată când a venit la națională a făcut ce i-a spus și joacă bine. Antrenorul are incredere în el. Asta este diferența între ei. Are încredere în tine, te cheamă. Nu are incredere, nu te cheamă", a spus Panduru la DolceSport.

În acest sezon, Chiricheș are 15 meciuri pentru Napoli, marcând două goluri. Maxim are 22 de meciuri pentru nemți în care a marcat de două ori și a oferit 4 pase de gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gabineg
gabineg  •  23 Martie 2016, 16:44

Nu cred ca stie cineva ce-i in mintea lui mos Teaca....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează