FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Panduru vede un nume surpriză în locul lui Iordănescu: "Nu s-a gândit nimeni la el"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 18:26

Basarab Panduru spune că o variantă pentru înlocuirea lui Anghel Iordănescu pe banca naționalei ar putea fi și Costel Gâlcă.

"Eu cred că și Gâlcă trebuia să fie pe lista FRF, dar nu s-a gândit nimeni la el. A câștigat cam tot ce se putea în ultima vreme, a salvat Espanyol de la retrogradare. Probabil mulți vor spune că e prea tânăr, atunci să-l lase în pace și va face treabă la echipa la care se va duce.

Olăroiu a ajuns la un nivel acolo la clubul său în care poate aduce orice jucător își dorește. Eu cred că Olăroiu își vede de viața lui acolo în Dubai. De ce să vină în România? Poate doar dacă o echipă de top din Europa să-l oferteze", a declarat Basarab Panduru la Dolcesport.

"Bernd Schuster nu cred că se poate bate cu Olăroiu, de-aia nici nu cred că e o variantă bună pentru națională. Mă gândeam că poate cei de la FRF aduc antrenori cu nume precum Guus Hiddink sau Ottmar Hitzfeld" Basarab Panduru

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  05 Iulie 2016, 23:45

BA DA DE CE NU TE PROPUI TU CA ANTRENOR LA NATIONALA...............EU IL PROPUN PE (PI)TURCA CA SI ASA JONGLAM INTRE PUIU SI TURCA CE-I MAI DE SUCCES ANTRENORI DIN ISTORIA FOTBALULUI MONDIAL...............CA IAR IAU DAT CU SUTUL IN FUND ARABI SI IL VAD CA O SOLUTIE PENTRU NATIONALA TIP BURLAN............S-AU POATE ORAROIU CA -I CEL MAI DE SUCCES ANTRENOR DE CAMILE..............

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Iulie 2016, 22:45

Sa ne fereasca Dumnezeu!

martinpen
martinpen  •  05 Iulie 2016, 21:45
Postat de dorins pe 05 Iulie 2016, 21:36

Singura șansă să jucăm mai slab decât pana acum, ar fi Gâlcă. Nimeni normal la cap nu ar putea urmări un meci întreg al unei echipe a lui Gâlcă, un campion al jocului de-a latul terenului.

Cred ca esti departe de fenomen. Galca a facut o echipa de halterofili, lasati de Regeblat, din care sarea mingea la 5 metri, sa joace fotbal. Si au jucat pana l-au sapat la temelie si i-au vandut cei mai buni jucatori. Chiar si fara cei mai buni din tara, FUNDAS, MIJLOCAS, ATACANT, tot a facut ce n-a facut nimeni in tara asta, tripla istorica.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează