FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Pariu curajos făcut în studio de Ilie Dumitrescu: "Dacă nu va fi așa, vin în șort în emisiune!" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 22:28

Ilie Dumitrescu a vorbit despre România U21 și a făcut un pariu pe o miză îndrăzneață.

Fostul mare internațional a spus că dacă România U21 nu ajunge în semifinale la EURO 2019, turneu care va avea loc între 16 și 30 iunie în Italia și San Marino, va veni în șort la emisiune. 

"Eu am mare încredere în această echipă. Este o generație matură. Cred în jucători. Dacă România nu ajunge în semifinale, voi veni într-un șort discret la emisiune!", a promis Ilie Dumitrescu în studioul TV Digi Sport.

"Dacă ajunge în semifinale, vin eu în slip!", a fost reacția jurnalistului Decebal Rădulescu."

"Să fim cumpătați! Acești jucători nu au realizat încă o performanță. Au avut succes pe durată scurtă, în ultimele 3 jocuri din preliminarii"Dorinel Munteanu, fost internațional

Ca Gary Lineker

Gary Lineker, fostul fotbalist la Leicester, a promis în sezonul 2015-2016 că va prezenta emisiunea "Match of the day" în lenjerie intimă, dacă fosta lui echipă va lua titlul. După ce formația antrenată atunci de Claudio Ranieri a triumfat în Premier League, fostul internațional englez s-a ținut de cuvânt.

clipboard01

  • România U21 joacă joi, de la ora 19:00, un amical cu Belgia U21. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 10:44

Sa fim seriosi si sa ramanem cu picioarele pe pamant. Romania, traditional vorbind, si-a atins scopul. Participarea la un turneu final este singurul obiectiv al romanilor pentru ca din participare vine pomana de la UEFA. Performanta nu este un obirctiv pentru romani, ci doar participarea. Ori turneu final ori cupe europene scopul este acelasi: banii din mila UEFA.

para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 10:40
Postat de Mircea Covaci pe 15 Noiembrie 2018, 01:04

bai fratilor de la gsp, sunteti intarziati rau de tot...........acest pariu l-a facut ilie demult la digi si voi abia acum a-ti auzit/??/??

Eu cand am zis ca singura calitate a acestei hartii de impachetat peste este manipularea, nu m-ati crezut.

valu4ever
valu4ever  •  15 Noiembrie 2018, 08:25

*** sa iasa si el in evidenta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează