FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Pariul lui Gică Popescu pentru meciul cu Danemarca: "E un jucător incredibil"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 18:08

Gică Popescu, fostul mare jucător al naționalei României, a prefațat partida pe care "tricolorii" o vor disputa în fața Danemarcei duminică, pe Cluj Arena.

"Ținând cont de rezultatele pe care echipa noastră le-a obținut în meciurile anterioare, cred că este prima «finală» pe care o avem în această grupă.

Dacă am reuși să facem un rezultat bun, iar un rezultat bun pentru noi ar însemna numai victoria, cred că ne păstrăm șansele pentru calificare.

Dacă nu, eu cred că va fi aproape imposibil să ne mai calificăm, pentru că o nouă înfrângere sau un nou rezultat negativ ar aduce un nou val de neîncredere", a spus "Baciul".

Popescu a identificat și jucătorii care ar putea face diferența în meciul cu nordicii.

"Keșeru marchează goluri în Bulgaria, iar Alibec a avut un început de retur promițător la Steaua. Este un jucător cu un talent incredibil, am spus de nenumărate ori că a făcut prea puține lucruri față de talentul pe care îl are", a spus Gică Popescu, conform TV Dolce Sport.

"Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, ceea ce contează enorm și sper că acest lucru să dea un impuls echipei noastre, să joace bine și să câștigăm"
Gică Popescu

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1892654167633692
Stan Nelu  •  21 Martie 2017, 09:02

A trecut demult vremea cand personajul insemna ceva. Acum e manjit tot asa ca lasati-ne in pace cu el. Treaba lui ce crede !

127939151042796
Marcello Kazan  •  21 Martie 2017, 03:28

Popescu Gh. alias Gica Popescu e o ***... De fiecare data cind vad *** ma cuprind toate alergiile...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  20 Martie 2017, 23:22

Mai Gheorghe de ce vb tu de Danemarca? Ai uitat ca te-ai facut de ras de treceau aia pe langa tine de parca erai parcat! Au dat aia cu zarul 5-2 si tu te-ai retras ca o rusine, pacat. Valorile se retrag la timp, cei de caracter indoielnic nu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează