FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, 13 IUNIE, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Party în infern » Cum se poate califica România la Euro, chiar după meciul cu Irlanda de Nord

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2015 00:00

Dacă batem în Irlanda de Nord şi Ungaria se încurcă la Helsinki, putem obţine biletele de Paris chiar pe terenul vecinilor. Cu patru etape înainte de final.

Putem evolua pentru calificarea matematică la Campionatul European chiar la Budapesta, în cel mai tensionat meci al finalului de an! Asta doar dacă vom învinge la Belfast, iar vecinii maghiari, în prezent clasaţi pe locul 3, se încurcă la Helsinki.

Pare un scenariu complicat, însă o analiză amănunţită simplifică iţele: e ultima şansă a nordicilor de a prinde locul care îi poate duce la baraj!

Cea mai bună variantă pentru noi e un egal între Finlanda şi Ungaria, fiindcă, în cazul unei victorii a alb-albaştrilor, trebuie ca ei să nu învingă la Atena. Totuşi, un alt scenariu improbabil.

CELE TREI CONDIŢII*

  • Să învingem la Belfast;
  • Ungaria să se încurce în Finlanda;
  • Să batem la Budapesta.

* Dacă Finlanda învinge Ungaria, trebuie să nu cîştige în următorul meci, cu Grecia

Patru goluri în 15 minute

Maghiarii sînt în formă. Au învins cu 4-0 vineri, într-un meci amical cu Lituania. Toate golurile au fost înscrise într-un sfert de oră (Stieber 15, Dzsudzsak 20, Nikolici 29, Priskin 30)! A fost ultimul test înaintea partidei cu Finlanda (sîmbătă, ora 19:00).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2015, 13:23

nu mai vindeti pielea ursului din padure. in primul rand, nu se stie unde este padurea si nici daca nu a fost cumva defrisata. in al doilea rand, chiar daca padurea aia exista, nu se stie daca in ea exista vreun urs. in al treilea rand, admitand ca exista si padurea, si ursul, acestea mai trebuie si localizate, ceea ce necesita un aparate optice cu focalizare de mare precizie. in al patrulea rand, sa admitem ca exista padurea, exista ursul, am localizat targetul, dar nu suntem siguri ca detinem arme suficient de puternice pentru a dobori ursul asta, eventual cu padure cu tot..)) si nu in ultimul rand.... oare ursul o sa stea cu labele incrucisate asteptandu-si extinctia sau va alege calea vicleana a emigrarii in alte tufisuri ?..) deci.. iata, o serie de conditii preliminare din cauza carora calculele voastre sunt precum cele facute de niste scolari natangi... mediocrilor, dixit all.)

vladutz13
vladutz13  •  07 Iunie 2015, 12:14

Deocamdata hai sa ne vedem de treaba noastra, sa castigam in Irlanda de Nord.... avem cam multi accidentati, iar ceilalti ori sunt rezerve ori nu sunt in forma.

10205720759612340
Jiji Belciug  •  07 Iunie 2015, 10:36

Pana si Ungaria a jucat amical cu o alta nationala, in timp ce echipa voastra si a gsp-ului, a jucat cu o echipa de prin liga 3. Vai de voi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close