FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALBANIA - ROMÂNIA 1-1

Paszkany: "Ar trebui să naturalizăm şi noi" » Propune-i jucători lui Piţurcă!

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 18:12

Finanţatorul formaţiei CFR Cluj, Arpad Paszkany, este de părere că echipa naţională ar trebui să apeleze în viitor şi la jucătorii străini dornici să joace sub "tricolor".

"Trebuie să fim realişti, nu ştiu de ce sînt aşteptări aşa mari în ceea ce priveşte echipa naţională. Au crescut generaţii în ale ţări, care sînt pe val acum, chiar şi în Bosnia sau ţările baltice. Trebuie privit înainte, să abordăm următoarea campanie de calificare.

În momentul de faţă, cunoaştem aria de selecţie. De ce nu abordăm şi noi fotbalul ca şi celelalte ţări? Ar trebui să naturalizăm jucători străini, care sînt dornici să joace pentru România, să se afirme. Care e diferenţa între un jucător născut la Cluj şi unul străin?", a spus Arpad Paszkany la televiziunea sportro.

CE JUCĂTORI STRĂINI CREZI CĂ AR PUTEA ÎMBRĂCA TRICOUL ECHIPEI NAŢIONALE?

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (103)
blaustein
blaustein  •  13 Octombrie 2011, 09:46

Da, stiu eu cativa: Mesut Ozil, Leo Messi, Gerd Muller, Marco van Basten si Chuck Norris. WTF? Pe cine sa naturalizam? Eric(chiar daca are nevasta romanca), Moraes au plecat din Romania, Traore e international ivorian, iar Cadu,Wesley...astia mai joaca 2-3 meciuri si se lasa...

viorescu
viorescu  •  13 Octombrie 2011, 08:18

Naturalizarea nu poate inlocui cresterea de noi jucatori. Daca s-a micsorat aria de selectie, sa traim bine! Aici iarasi se vede ca oamenii de fotbal de la noi vor cistiguri peste noapte, nu gindesc in perspectiva, cu bataie lunga.

widoqq
widoqq  •  13 Octombrie 2011, 07:38

Propun urmatoarele persoanecare sa fie nauralizate: Mircea Sandu la Jilava, Dragomir si Piturca la Aiud!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează