FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, AZI, 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Pe cine vede Sânmărtean principalul pericol din naționala lui Daum: "De la el aștept momentul de magie care să ne descătușeze"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 12:17

Absent din lotul naționalei de la venirea lui Daum, Lucian Sânmărtean vede în Nicolae Stanciu principalul pericol al României în meciul din această seară cu Polonia. 

"Îmi pare rău că nu sunt în lot, dar așa sunt deciziile celor care conduc echipa, eu mă aliniez. Consider că lotul care e acum poate avea rezultate formidabile. Îmi doresc ca Stanciu să facă o partidă mare. L-am avut coleg și îl apreciez foarte mult. Poate face diferența într-un grup tânăr, bun, de la el așteptăm momentul de magie și de inspirație care să ne descătușeze.

E un meci extrem de greu. Trebuie să ne închidem foarte bine, cred că vom face un joc de așteptare și vom căuta un moment de inspirație care să ne bucure pe toți. Nu e cazul să ne «aruncăm», Polonia are jucători experimentați și valoroși", a declarat Sânmărtean la TV Sport ro.

În vârstă de 36 ani, Sânmărtean a bifat 21 meciuri în tricoul primei reprezentative, fiind prezent și la Europeanul din această vară, unde a fost utilizat doar o repriză în meciul cu Albania. 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 3 MECIURI:

1.Muntenegru, 7 puncte
2.Polonia, 7 puncte
3.România, 5 puncte
4.Danemarca, 3 puncte
5.Kazahstan, 2 puncte
6.Armenia, 0 puncte

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România- Polonia se joacă în această seară, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în direct pe TVR și live-TEXT pe GSP.ro 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alexmirona
alexmirona  •  11 Noiembrie 2016, 14:20

Nicolae Stanciu ne e dator: dacă înscria din penalty in meciul cu Muntenegru eram peprimul loc cu 7 puncte.

854605894625108
Silviu Apostol  •  11 Noiembrie 2016, 17:15

"Principalul pericol" ? Ce , joaca impotriva noastra ? Nu cumva era principalul ATU ?

ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2016, 14:22

Daca faci 2 'garduri' (linii) de cate 4 pe terenul propriu, asta inseamna ca joci la victorie? Ba chiar avem 9 jucatori cu sarcini defensive. Cine va avea prospetimea sa lase in urma cavaleria lui Sobieski si sa-l gaseasca pe unicul jucator roman de atac? E greu cu o astfel de tactica. Sa speram ca jucatorii romani vor da dovada de creativitate si mult spirit de lupta in acest meci deosebit de important pentru calificare la CM.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează