FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 1-4

Pedepsiţi pentru dorinţă » Cum au evoluat tricolorii în meciul cu Olanda. Analiza OM cu OM

Tricolorii au avut o prestaţie mult mai modestă decît cea din meciul cu Turcia.
Tricolorii au avut o prestaţie mult mai modestă decît cea din meciul cu Turcia.

Articol de , - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 12:04

Puţinele realizări din ofensivă, greşelile apărării şi lipsa de idei de la mijlocul terenului au anihilat entuziasmul din tabăra României.

Mult mai slabi decît la Istanbul, afectaţi şi de golul rapid înscris de Lens ori de unele decizii ale arbitrului scoţian Thomson. Iată cum au jucat cei 14 " tricolori" care au înfruntat Olanda:

TĂTĂRUŞANU. Vină la primul gol, cînd a boxat doar pînă la Lens. Nu a avut ce face la celelalte trei goluri.

TAMAŞ. S-a chinuit cu Narsingh şi Lens. I-a faultat de multe ori pe cei doi, pe ultimul în prelungirile primei reprize, cînd a comis penalty.

GOIAN. Probleme mari cu marcajul, l-a scăpat în dese rînduri pe Robin van Persie. La golul doi, Martins Indi a marcat după ce s-a descotorosit de fundaşul central.

CHIRICHEŞ. Foarte decis în primele minute, a resimţit din plin golul primit repede. Destul de aerian, nesigur la mingi înalte. N-a putut ţine pasul cu Van Persie.

RAŢ. Depăşit uşor de Narsingh, a făcut un meci mult mai slab decît la Istanbul. Nu a contribuit deloc la faza ofensivă.

BOURCEANU. A părut destul de nervos: l-a lovit cu mîna în figură pe Van der Vaart în chiar primele minute, fiind apoi avertizat (16). A fost primul jucător înlocuit de către Piţurcă.

PINTILII. Evoluţie în tonul echipei, o singură contribuţie în ofensivă - şut pe lîngă (12), a ajutat cu cîteva recuperări la mijlocul terenului.

TORJE. Putea fi eroul naţionalei dacă şutul din minutul 4 intra în poartă. A avut cîteva şarje interesante, dar a greşit multe centrări. Dispărut din joc în repriza secundă, a fost schimbat cu Popa.

GROZAV. A ratat o mare ocazie în minutul 11, la doar cîteva clipe după ce olandezii deschiseseră scorul. Fără realizări în rest, a părut că se zbate în gol, greşind multe preluări.

STANCU. Invizibil în prima repriză, a trimis primul şut periculos abia după pauză. Unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren.

MARICA. Şters în startul partidei, a dat speranţe cu golul extraordinar din minutul 40. O repriză secundă slabă.

LAZĂR. A apărut pe teren în locul lui Bourceanu. A intrat bine în joc, avînd o evoluţie mai bună decît a stelistului, însă nu s-a remarcat cu nimic special pe fază ofensivă.

POPA. Debutant la echipa naţională, stelistul a avut o cursă excelentă în minutul 81, cînd Martins Indi l-a faultat evident în careu. Arbitrul Thomson i-a refuzat însă lovitura de pedeapsă.

MUTU. A jucat în ultimul sfert de oră, schimbîndu-l pe Grozav, dar nu a contribuit cu nimic în atac.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
noelstoica
noelstoica  •  17 Octombrie 2012, 13:49
Postat de malmo pe 17 Octombrie 2012, 11:09

Hallo Romania! Treziti-va! Olanda a fost si este o echipa cu citeva clase peste Romania la toate capitolele Va e greu sa recunoasteti asta? Se pare ca Da! Dincolo de proportiile scorului, dincolo de alte "motivatii" de arbritaj, Olanda a meritat victoria a fost si este net superioara Romaniei S-a demonstrat ca Piturca ramine un conservator cu o strategie usor de anihilat mai ales de o echipa ca Olanda. Recunoasteti si fiti barbati nu "muieri" babe plingacioase aruncind toata neputinta nationalei in spatele arbitrului Faceti o comparatie intre Germaia-Suedia care de de la 4-0 suedezii au reusit incredibilul in 30 min si au egalat. Cine n-a vazut acel meci de infa

Hombre uiti ca ai avut jucatori tineri fara experienta?Cum poti compara jucatori consacrati cu nationala test a romaniei?Vid la creier=prostie!

dordor
dordor  •  17 Octombrie 2012, 12:32
Postat de misucfr pe 17 Octombrie 2012, 10:26

Numai Dodel mai lipsea.

:)) ... si Cocis !! da' bietul inca mai cauta mingea aia pierdut la Istanbul ...

costacurta
costacurta  •  17 Octombrie 2012, 11:55

Ne-au dat cu terenul in cap olandezii.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează