FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

"Perla" României, nemulțumită de selecția lui Iordănescu: "De când a fost numit Daum am știut că voi avea și eu o șansă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 21:53

Romario Benzar și Răzvan Marin (20 de ani) au oferit un interviu pentru Dolcesport și au fost întrebați în ce categorie de antrenori l-ar clasa pe selecționerul Christoph Daum. 

Fundașul de 24 de ani a avut un discurs ceva mai dur, făcând referire la trecut când selecționer era Anghel Iordănescu și nu le dădea șanse tinerilor.

"Daum și domnul Hagi sunt la egalitate ca antrenori pentru mine. De când FRF l-a pus selecționer pe Daum am știut că voi avea o șansă, că se va uita și la mine. Mereu când a venit la meciurile noastre am jucat bine. Mi-a spus că l-am impresionat și că sunt un jucător de valoare. Voi încerca să nu-l dezamăgesc", a declarat Benzar la Dolcesport.

3
meciuri are Romario Benzar pentru națională, toate ca titular împotriva Muntenegrului, Armeniei și Kazahstanului

"Eu l-aș clasa pe domnul Daum la egalitate cu domnul Hagi pentru că amândoi mi-au dat aceeași încredere. Cred că dacă era alt antrenor eu, Rotariu sau Benzar n-am fi jucat acum la națională. Probabil domnul Daum are o altă mentalitate. Eu cred că vor mai urma și alți tineri care au perspectivă bună și sper să o facă la fel de bine ca noi"
Răzvan Marin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Octombrie 2016, 13:14

Bogata tara Romania , plina de diamante, perle, briliante si alte pietre pretioase, ca de fotbalisti nu prea putem vorbi.

733859430077047
Marinela Ignat  •  13 Octombrie 2016, 12:57

Exact...este un A.BUZarin

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Octombrie 2016, 09:01

SINGURUL LUCRU BUN PE CARE L-A FACUT IORDANESCU A FOST CA A DUS CAMPANIA TRECUTA DE PRELIMINARII LA UN FINAL FERICIT! INSA LA EURO, ACOLO DISCUTAM DESPRE ALTCEVA, A FOST TOTAL DEPASIT, NEINSPIRAT IN ALEGEREA LOTULUI PENTRU FRANTA, FARA REACTIE IN CELE 3 PARTIDE DISPUTATE SI IN PLUS PESTE TOATE A FOST PREA FRICOS, NU SI-A ASUMAT NICIUN RISC !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează