FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR1 ȘI GSP.RO

Pintilii a fost prezent la antrenamentul naționalei și a făcut haz de necaz: "Camera noastră s-a accidentat!"

Mihai și Nicolas Pintilii au venit să susțină, măcar moral, lotul reprezentativ
Mihai și Nicolas Pintilii au venit să susțină, măcar moral, lotul reprezentativ

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 00:00

Ieri, Pintilii, deși e tot în cârje, a fost iar la antrenamentul "tricolorilor" și pentru a-și saluta finul și colegul de cantonamente, Chiricheș, care a părăsit lotul.

Operat pentru prima dată în carieră, după ce a suferit o desprindere a osului de mușchi la tendonul femural drept, Mihai Pintilii, 31 de ani, nu poate sta departe de colegii de la echipa națională. Pentru a doua zi consecutiv, el a fost prezent și ieri la antrenamentul "tricolorilor" de la Mogoșoaia, însoțit, ca de obicei, de fiul său, Nicolas, de 4 ani.

De această dată și pentru un motiv mai trist: "Am aflat că s-a accidentat finul meu, Vlad Chiricheș. M-am dus să îmi iau la revedere de la el, pentru că pleca în Italia. Uite că am avut amândoi ghinion! Eu cu tendonul, el cu cartilajul. E destul de rău și pentru el... Îmi pare rău, știu cât de mult își dorea să joace, dar așa e viața, nu poți să alegi momentele astea. Noi eram colegi de cameră la echipa națională, dar uite că am ajuns aici, camera noastră s-a accidentat".  

"Îmi e dor de fotbal"

Mihai a mărturisit că "mă duc la Mogoșoaia și fiindcă mi-e dor de băieți, de fotbal, de echipa națională. Până acum n-am avut parte de vreo operație în carieră, de o accidentare care să mă țină atât de mult departe de gazon. Abia aștept să scap de cârjele astea, într-o zi-două și să încep recuperarea!". Este foarte posibil ca Pintilii să poată reveni pe gazon abia în 2017, refacerea sa fiind estimată la 4 luni.

Referindu-se la meciul cu Muntenegru, internaționalul Stelei a spus că "nu va fi ușor, dar după cât de motivați i-am văzut pe băieți la antrenamente, eu zic că o să câștigăm. Le-am urat baftă. Eu cred în ei. E foarte important să începem bine această campanie și eu cred că așa va fi. Toți ne dorim să ajungem, în sfârșit, la un Mondial".

"Am și dat un pronostic, eu zic că o să câștigăm cu 2-0 meciul cu Muntenegru. Nu știu cine o să marcheze, poate să dea gol și Pantilimon, important e doar să învingem"
Mihai Pintilii

33de partide are Pintilii la echipa națională, pentru care a marcat un gol

romania muntenegru

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează