FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pîrjolim ogorul cu Cociş! » Piţurcă vrea să betoneze defensiva la Istanbul

FOTOMONTAJ GSP / Pițurcă în postura lui Suleyman Magnificul, conducător al Imperiului Otoman de la începutul secolului al XVI-lea și personaj al telenovelei difuzată de Kanal D, producție care face furori în România
FOTOMONTAJ GSP / Pițurcă în postura lui Suleyman Magnificul, conducător al Imperiului Otoman de la începutul secolului al XVI-lea și personaj al telenovelei difuzată de Kanal D, producție care face furori în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 21:32

Ca întotdeauna, Piţurcă se poartă ca sultanul suprem şi riscă totul pe mîna lui.

Echipa naţională pleacă azi spre Istanbul. Selecţionerul n-a luat pe nimeni de la Vaslui şi se gîndeşte să-l arunce în teren pe Cociş.

Abordarea prudentă a partidei de vineri l-ar scoate din schemă pe Bogdan Stancu: singurele tunuri pentru poarta lui Volkan ar rămîne Mutu în stînga, Torje în dreapta şi Marica în centru.

Declaraţiile extrem de rezervate ale selecţionerului şi ale lui Mutu, centrate în jurul ideii că o remiză cu Turcia ar fi satisfăcătoare, e foarte posibil să se traducă în concret. Piţurcă ar putea adapta sistemul 4-2-3-1 spre o variantă conservatoare, fără Bogdan Stancu în spatele lui Marica, ci cu Răzvan Cociş, un fotbalist care face şi faza defensivă! E o abordare pe care Piţi o coace în secret şi o verifică, urmînd însă să ia o decizie abia după antrenamentul oficial de joi dimineaţa.

Antidot pentru Arda şi Emre

Fără să joace vreun minut în startul acestor preliminarii, Cociş (29 ani) a fost soluţia preferată de Piţi în faţa celui mai important adversar al "naţionalei" din 2011, la România-Franţa 0-0 (septembrie 2011).

Fotbalistul lui Rostov a bifat 10 din 11 partide de campionat în Ucraina, unde a reuşit un gol şi un assist, iar titularizarea sa pe "Şukru Saracoglu" ar putea cimenta linia mediană a "tricolorilor", acolo unde activează pericolele cele mai mari ale turcilor, jucători precum Arda Turan, Emre Belozoglu, Mehmet Topal sau Nuri Sahin.

528079-clasament-grupa.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

Mutu căpitan?
Căpitan în ultimele 5 partide ale "naţionalei", Raţ se află în faţa unei provocări: revenirea lui Mutu la lot readuce în discuţie problema banderolei. "Domnul Piţurcă ia această decizie. Nu e o problemă dacă nu voi fi căpitan" a fost răspunsul diplomat al "Briliantului". Banderola va fi însă probabil la Mutu: fost căpitan al "naţionalei", Chivu a dezvăluit într-un interviu pentru GSP că Adrian a renunţat la banderolă în favoarea lui ca un gest de prietenie, pe care nu l-ar fi repetat cu altcineva!

3.000 de români la Istanbul!
Fanii "naţionalei" au surprins pînă şi aşteptările federalilor: trei mii de români şi-au achiziţionat bilete pentru meciul de pe Şukru Saracoglu! "Aşteptăm şi românii din Turcia, recunoaştem că nu ne aşteptam la un număr atît de mare de cereri, au contat enorm victoriile cu Estonia şi Andorra", a comentat Florin Leonte, directorul de ticketing din cadrul FRF. Preţul unui bilet a fost de 10 euro, iar arena lui Fener, de 50.509 locuri, va fi umplută pînă la refuz!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (95)
ser8410
ser8410  •  11 Octombrie 2012, 22:00
Postat de eagleye pe 10 Octombrie 2012, 14:50

Intotdeauna calificarile se pierd cu echipele mici asa ca egal in deplasare cu turcii egal acasa cu olandezii si suntem ca si calificati.

N-as spune ca e chiar fara dubii in cazul Olandei...;).

romania1986
romania1986  •  11 Octombrie 2012, 16:06

rostovul este in rusia,nu in ucraina...

ionutzoo7
ionutzoo7  •  10 Octombrie 2012, 21:49
Postat de gerula666 pe 10 Octombrie 2012, 13:09

Pune pe benzi pe Chipciu si pe AD.Popa(Torje poae sa-i inlocauiasca pe unul din astia 2 in repriza a2 a), pe MUTU in spatele lui Marica(poate ai pui sa mai faca si rocada intre ei pe teren) si pe CHIRICHES mijlocas la INCHIDERE!! ca, tot ai place lui sa o i a la sanatoasa cu mingea in fata, barem o face si cu folos astfel...reestu te descruti si singur:P si joca tare pe cartea contraatacului BLITZ

si ne calificam in 2020 :))

Vezi toate comentariile (95)
Comentează
Close