FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA 2-0

Piţurcă a explicat de ce nu l-a folosit pe Alex Maxim, "regele călcîielor" din Bundesliga: "Nu e la cel mai înalt nivel"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 11:13

Alex Maxim i-a cucerit repede pe suporterii lui VFB Stuttgart, iar ziarul Bild l-a clasat pe primul loc într-un top inedit, cel al "călcîielor".

Chiar şi aşa, mijlocaşul ofensiv a fost doar rezervă şi nu a intrat nici măcar în partea secundă. Selecţionerul Piţurcă a explicat de ce nu l-a utilizat pe fotbalistul lui Stuttgart: "Maxim a făcut un meci mai slab cu Andorra, iar din punct de vedere fizic nu este la cel mai înalt nivel şi aşa am hotărît.

M-am gîndit să-l introduc în a doua repriză, dar problemele medicale m-au împiedicat. El a evoluat mai bine cînd a intrat pe parcurs, cu excepţia meciului cu Turcia. Maxim este un jucător exponenţial în acest moment, dar trebuie să se impună".

Citeşte aici amănunte:  Maxim, "regele călcîielor" din Bundesliga

Cronica meciului România - Estonia: "Cu ochii deschişi spre fericire"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
sbon
sbon  •  16 Octombrie 2013, 23:24

las ca a fost mai bun schiopu, regele manelelor

grande.balaci
grande.balaci  •  16 Octombrie 2013, 21:18

jeeeg pisi,stancu prin ce nesimtirea ta s-a impus?

widoqq
widoqq  •  16 Octombrie 2013, 15:53

Logica spune ca mai bine joaca Marica si Torje care impreuna au jucat 23 minute decat Maxim care e titular la nemti. Nu stiti nimic , titular la nemti nu te impuni asa usor la romanul Piturca.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează