FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA, MIERCURI, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă a găsit explicaţia: ”Ne-am crezut zmei cu olandezii, noi am atacat, ei dădeau goluri”

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 23:10

Victor Piţurcă n-a uitat încă înfrîngerea umilitoare cu Olanda (1-4), de luna trecută. "Aş fi fost mai destins acum, dar, chiar şi aşa, a fost un an 2012 bun pentru prima reprezentativă", şi-a început selecţionerul discursul. A trecut apoi la detalii:

"Nu e vorba că am jucat prea avîntat cu Olanda, doar că ne-am crezut zmei. N-am mai fost aceeaşi din meciul de la Istanbul, n-am mai avut concentrare. Iar adversarii ne-au dat peste nas. Noi atacam, ei dădeau goluri".

Selecţionerul a mărturisit că a trimis spioni pentru amicalele de miercuri ale adversarilor, mai exact la partidele Olanda - Germania, Ungaria - Norvegia şi Turcia - Danemarca.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  13 Noiembrie 2012, 12:39
Postat de geov pe 13 Noiembrie 2012, 09:08

Din punctul meu de vedere am gresit de la formarea echipei strategie de joc, fara a tine cont ca jucam acasa ca era un alt meci decit cel cu Turcia a intrat in teren cu aceiasi echipa fara a avea fundasi laterali - cei 2 din teren total depasit , un fundas lateral trebuie sa faca ambele faze ori Tamas este central nu participa la atac nu are viteza , nu stie centra din alergare ,Rat este gata ajunge sa aduca unul tinar .Neavind oanmeni de benzi , alta greseala Bogdan Stancu mijlocas stinga -el este firf sau al doilea virf - nu am putut dezvolta jocul pe benzi nu am putut desface Olanda.Mijlocul terenului trebuia intarit sa fie 5 cu Torje si un mijlocas stinga care sa apara la finalizare .

Piti nu e selectioner bun, hai sa fim seriosi. Daca nu ne mintim si suntem sinceri si privim realitatea e clar ca Piti nu e selectioner bun. Si din pacate e selectionerul cu cele mai bune rezultate la noi in ultimii 15 de ani...??? trist!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  13 Noiembrie 2012, 12:37

hehe, dupa razboi multi viteji s-arata... dupa meciul cu Turcia eu nu am auzit absolut pe nimeni sa traga un semnal de alarma si sa-i aduca cu picioarele pe pamant. ce am jucat noi cu Turcia a fost jumate de fotbal, doar aparare. in rest nu am contat. am dat un gol dintr-o greseala imensa de-a lor si am mai avut doua ocazii in 90 si ceva de minute in care ei ne-au calarit cum au vrut ei. si toti ai sarit in sus ce fotbal am jucat noi si ce meci bun am facut... pardon?!

sexilian
sexilian  •  13 Noiembrie 2012, 09:53

satana dau de doua ori pe lotul tau, sau ce vine?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează