FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Piţurcă a încercat să explice înfrîngerea ruşinoasă cu Olanda: "Nu-mi dau demisia aşa uşor!"

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 09:54

Selecţionerul a dat vina pe steliştii "nepregătiţi fizic", s-a declarat mulţumit de rezultatul de la Istanbul şi nu consideră o greşeală titularizarea lui Stancu şi Grozav.

- Domnule Piţurcă, o înfrîngere grea, chiar ruşinoasă!
- Nu ne-a ieşit nimic în seara asta. Cînd pierzi cu 4-0... Bine că avem o perioadă bună la dispoziţie să punem totul la punct pînă la meciul următor.

- Cine e vinovat pentru înfrîngere?
- Eu sînt primul vinovat! Dar nici steliştii nu s-au ridicat la cerinţele mele. Nu au fost pregătiţi fizic! Poate şi pentru că au venit după meciurile dificile din Europa League. În rest, am făcut tot ce-am putut, ba am şi atacat în unele momente. Aşa se întîmplă cînd greşeşti împotriva unei mari echipe.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Vi se reproşează titularizarea lui Stancu ori folosirea lui Grozav, mîini moarte cu Ungaria!
- Stancu e în formă la echipa de club, potent fizic, iar Grozav a avut un efort mare. Dar aşa e cînd întîlneşti mari fotbalişti. Sincer, nu meritam mai mult de un punct din această "dublă".

- Cum vi se pare rezultatul de la Istanbul?
- Foarte bun pentru noi! Însă se anunţă meciuri teribile, atît cu maghiarii, cît şi cu turcii. Trebuie să învingem Ungaria la Bucureşti. Nu va fi uşor!

- Suporterii v-au cerut demisia...
- Avem şi noi un contract. Sîntem încă în cărţile calificării. Nu e aşa uşor să îţi dai demisia! Vom mai pierde jocuri, dar, deocamdată, sîntem bine!

"Cu toate că am avut şi noi cîteva minute bune de joc, era de aşteptat să pierdem. Punctele importante le-am pierdut totuşi în Ungaria" (Răzvan Raţ, fundaş România)

"Lupta pentru baraj se va da la Bucureşti, cu România: noi sîntem mulţumiţi cu punctul de la Istanbul în aceste condiţii" (Sandor Egervari, selecţioner Ungaria)

"Aceasta a fost cea mai bună partidă a Olandei de cînd sînt selecţioner. 75 de minute am jucat extraordinar, doar ultimele 15 minute din prima repriză nu m-au mulţumit total, cînd am oferit românilor unica lor şansă" (Louis van Gaal, selecţioner Olanda)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
sanduard
sanduard  •  27 Martie 2013, 17:01

Suntem naivi cum sa plece 3,14turca de la nationala unde mai gaseste el o vaca de muls pleaca cainele de la macelarieare contract ,,beton"fara criterii de performanta el indiferent ca se califica sau nu ,,malaiul"tot il ia ca de are de platit pensie de intretinere lui Vica degeaba declara ,,Nasul"ca isi cere scuze el este vinovat de semnarea contractului cu barbugiul 3,14turca.

gabrii
gabrii  •  27 Martie 2013, 16:00
Postat de ghostface_88 pe 27 Martie 2013, 13:10

"Vom mai pierde jocuri, dar, deocamdată, sîntem bine!" Cum sa motivezi jucatorii cu asemenea declaratii??? Oare cand a zis Reghe de cand a venit la Steaua ca "vom pierde jocuri"??? Asta e atitudine de selectioner? Eu cred ca e numai vina lui Piti pt. ultimele rezultate...asta e, e un antrenor expirat, habar n-are sa motiveze echipa.

pt joc e vina lui piti,dar atunci cand seful tau declara in media in repetate randuri ca obiectivul nostru pt aceste preliminarii nu este calificarea ci .....nu stiu,avem vreun obiectiv? e incredibil cum avem parte numai de specimene de genul asta,e incredibil cum ne lasam nervii tocati la fiecare campanie pt turneele finale de catre niste sabotori-DA ,SABOTORI ASTA SUNT CEI CARE PUSI SA CONDUCA, NU FAC DECAT SA PROMOVEZE LIMITAREA,SUPERFICIALITATEA SI LIPSA DE PERFORMANTE-care,culmea,se dovedesc a fi iritati cand sunt intrebati de ce nu s-a obtinut mai mult,cand de fapt nu am obtinut nimic,doar ne-am batut joc de golaveraj,de palmares,de....UN POPOR INTREG! PITI,TE RUGAM...LASA-NE,LASA-NE

jeansello
jeansello  •  27 Martie 2013, 14:23

Prostul, cand este prost rau, se crede cel mai capabil ! .....si cum sa-si dea demisia???!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează