FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA, MIERCURI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă i-a pedepsit pe Tamaş şi Raţ, dar Marica îi apără: "Eu n-am văzut probleme la meciul cu Olanda!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 15:39

Ciprian Marica a vorbit despre meciul amical de mîine seară al naţionalei, cu Belgia (21:00, în direct la Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.ro).

"Avem deja experienţa unui adversar de calibru de la meciul cu Olanda. Am înţeles că nu s-au vîndut multe bilete, dar sper că vom fi încurajaţi de suporteri.

Trebuie să demonstrăm şi la acest meci că naţionala merită să meargă la Campionatul Mondial. Ne-ar ajuta mult moral dacă am cîştiga cu Belgia, am urca şi cîteva locuri în clasamentul FIFA", a spus Ciprian Marica într-o conferinţă de presă.

Piţurcă a declarat că a fost nemulţumit de atitudinea lui Tamaş şi Raţ de la meciul cu Olanda şi nu i-a mai convocat. Întrebat ce părere are, Marica a răspuns: "Am auzit că domnul Piţurcă a spus că au fost ceva probleme la meciul cu Olanda, eu nu le-am văzut şi nici el n-a discutat cu noi acest aspect. Probabil că selecţionerul vrea să vadă şi alţi jucători din campionatul românesc şi a selecţionat mulţi fotbalişti de aici".

Despre neselecţionarea lui Rusescu: "Şi Claudiu Răducanu dădea goluri multe la Steaua, dar nu era chemat la naţională".

Despre vitaminizarea folosită de echipele din Germania, preluată şi de Steaua: "Nu am luat nici un susţinător de efort în Germania. În afară de băuturile energizante pe care ni le dau, nu luăm nimic".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
playmaker
playmaker  •  13 Noiembrie 2012, 17:24

Iar isi da cu parerea marele atacant al nationalei care, nu ma obosesc sa caut, dar nu cred ca a dat in vreun sezon in cariera lui peste 10 goluri intr-un campionat. O crede ca are valoare d-aia e la nationala si nu i-a spus nimeni ca nu are o petarda mai breaza la ora asta selectionerul.

botizan
botizan  •  13 Noiembrie 2012, 16:07

Si ala de 500 de milioane de euro de la Steaua a gafat si Goian a facut-o ... mai bine ne zice ca vrea sa intinereasca nationala , sa nu vina cu scuze de astea penibile

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Noiembrie 2012, 15:55

Problema in meciul cu olanda este una singura.S a ratat calificarea....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează