FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALBANIA - ROMÂNIA

Piţurcă pregăteşte surpriza: Stancu în locul lui Marica. Măţel s-a accidentat la antrenament

Bogdan Stancu (centru) la antrenamentul naționalei
Bogdan Stancu (centru) la antrenamentul naționalei

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 22:08

Fostul vîrf al Stelei a jucat la antrenamentul oficial din această seară în albastru, la posibili titulari, iar Marica dincolo, la "galbeni", în condiţiile în care Victor Piţurcă a anunţat modificări în formula de start faţă de meciul cu Belarus

Chiar dacă erau cazaţi la numai 150 de metri de poarta de acces de pe "Qemal Stafa", jucătorii naţionalei au venit la antrenamentul oficial cu autocarul. O veste bună: Tamaş, anunţat ca incert pentru partida cu Albania, a făcut tot antrenamentul. Cristi Tănase însă a avut în program doar ture de stadion. După încălzire şi acomodarea cu gazonul, unul destul de tare, din care cam săreau bucăţi de iarbă, s-a trecut la o miuţă, pe jumătate de teren.

La "albaştri": S. Lung jr., Luchin, Goian, Latovlevici, Nicoliţă, Bourceanu, Cristea, B. Stancu şi Mutu. Dincolo, printre "galbeni": Tamaş, Torje şi Marica. S-a jucat doar 9-9, selecţionerul avînd la dispoziţie numai 19 jucători, în condiţiile în care Tănase a făcut doar separat. Spre finalul jocului, Măţel s-a accidentat şi a părăsit terenul. "Sper să nu fie grav şi să-l putem reface pînă la ora jocului", a spus după antrenament Piţurcă.

"Motanu" în formă
Folosit printre probabilii titulari, Stancu, atacantul turcilor de la Orduspor, a părut în formă. Activ, el a şi înscris de două ori în poarta lui Pantilimon. Este foarte probabil ca ex-stelistul să fie preferat de Victor piţurcă în formula de start cu Albania, selecţionerul anuntînd că "vor fi cîteva modificări în echipă faţă de partida cu Belarus".

Echipa probabilă: S. Lung jr - Luchin, Tamaş, D. Goian, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Ad. Cristea - Torje, B. Stancu, Mutu. 

S-au vîndut 11.000 de bilete
Federaţia din Albania a scos la vînzare 11.000 de bilete pentru meciul cu România de mîine seară. Astăzi, la casele de bilete de la stadion, nu mai existau tichete decît la bişniţari, care încercau, cam fără succes, să le vîndă la suprapreţ.

"Nu există nici o altă variantă pentru noi cu Albania decît victoria. Un egal ar fi sinomim cu nimicTrebuie să trecem peste orice obstacol legat de accidentări"

"Ce răzbunare vrea Albania? Cuvîntul acesta nu există în fotbal. Trebuia să joace mai bine pe teren cînd i-am bătut cu 6-1. Au o echipă puternică, matură. Eu mă aşteptam să realizeze mai mult în această grupă. Va fi un meci greu cu ei"

"Torje mai are mult de dovedit. N-a jucat încă aşa de bine la Udinese, a tot fost schimbat spre finalurile de meci. Poate deveni un lider. dar acesată echipă are nevoie de rezultate ca să aibă lideri. Dacă nu le are, atunci nu există decît lideri falşi"
Victor Piţurcă, selecţioner România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
saviola2_8
saviola2_8  •  11 Octombrie 2011, 14:08
Postat de sundancekid_nr.one pe 11 Octombrie 2011, 07:26

De aia nu mai dormi tu ca jucam cu Albania un meci ...

io ma refeream la campania viitoare. meciul cu albania e fara miza.

saviola2_8
saviola2_8  •  11 Octombrie 2011, 14:05
Postat de just.samba pe 11 Octombrie 2011, 10:16

Stancu...mare jucator. La ce echipa joaca asta? Ca n-am auzit niciodata de ea.

pai daca n`ai auzit de ea probabil ca e una din echipele care elimina pe dinamo, ca numai ei fac cunoscute echipe de astea de care n`am auzit de ele.Joaca la galatasary , este jucatorul galateri, si este imprumutat,e legitimat acolo, ai auzit de galatasaray? da un search pe google.Oricum oruduspor e mult mai cunoscuta decat dinamo rau rapid de xemplu.

just.samba
just.samba  •  11 Octombrie 2011, 10:16

Stancu...mare jucator. La ce echipa joaca asta? Ca n-am auzit niciodata de ea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează