FOTBAL  »  NATIONALA  »  PLAY-OFF EURO 2020

PLAY-OFF EURO 2020 // Ce urmează pentru România după finalul preliminariilor » Cu cine ne duelăm pentru un loc la EURO 2020 + când e tragerea la sorți

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 23:08

România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Am ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda, tragerea la sorți având loc vineri.

  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc.

Pentru România sunt doar două variante: să completeze play-off-ul Diviziei C sau pe cel al Diviziei A. 

Variante: 

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo). 
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel.  

Barajul se va disputa în 2020 sub forma unor semifinale, pe 26 martie (o singură manșă, pe terenul echipei mai bine clasate în Liga Națiunilor) și finale pe 31 martie (locul va fi stabilit prin tragere la sorți), pentru fiecare dintre cele 4 divizii. 

România are cel mai slab clasament în competiție dintre echipele din play-off, astfel că va juca automat semifinala în deplasare. Cele 4 câștigătoare ale finalelor vor ajunge la Euro 2020.  

Clasament final Grupa F

Citește și:

Cosmin Contra și naționala s-au făcut de râs la ultimul meci! Record negativ egalat după 57 de ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mutu57
mutu57  •  19 Noiembrie 2019, 16:12

Pai tare aiurea regula asta. Suntem pe locul 4 (inaintea lui Feroe si Malta) si meritam sa mergem la un fel de playoff? Daca nu ne prezentam de loc tot la playoff mergeam?

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  19 Noiembrie 2019, 14:07

Mai bine sa nu ne calificam cu aceasta echipa de muraturi luam cate 5 goluri de meci ! Pleava fotbalului european !

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Noiembrie 2019, 13:35

Ce porcarie,acum se rasplateste si non performanta.UEFA a gresit cu sistemul asta.Ce sa facem la Euro daca ne calificam?Sa luam iar cite 5 pe meci?Noroc ca Spania a oprit motoarele dupa 3-0 altfel intram in cartea recordurilor.Golul 4 a fost din inertie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează