FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

PLAY-OFF EURO 2020. Ungaria și Islanda vor disputa meciul visat de „tricolori”! Cum arată celelalte finale pentru Euro 2002

Joi s-au disputat semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Dacă România a ratat calificarea, înfrântă 1-2 de Islanda, alte 8 echipe au făcut pasul spre meciurile decisive, inclusiv Ungaria.
Joi s-au disputat semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Dacă România a ratat calificarea, înfrântă 1-2 de Islanda, alte 8 echipe au făcut pasul spre meciurile decisive, inclusiv Ungaria.

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 17:06 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 00:52

Joi s-au disputat semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Dacă România a ratat calificarea, înfrântă 1-2 de Islanda, alte 8 echipe au făcut pasul spre meciurile decisive, inclusiv Ungaria.

  • Finalale play-off-ului pentru Euro 2020 se dispută pe 12 noiembrie 2020. 
  • Meciurile decisive sunt: Ungaria - Islanda, Irlanda de Nord - Slovacia, Serbia - Scoția, Georgia - Macedonia de Nord.

Maghiarii vor juca pe 12 noiembrie finala pentru Euro 2021 cu Islanda. Au bătut Bulgaria la Sofia, scor 3-1, dar au avut și șansă, cu VAR-ul și cu portarul Gulacsi. La golul lui Orban, de 0-1, „centralul” Szymon Marciniak a consultat VAR-ul înainte de a-l acorda. În schimb, la poarta cealaltă, VAR-ul le-a refuzat amfitrionilor două penalty-uri. La 0-2, în minutul 55, arbitrul polonez l-a acordat pe primul, însă l-a retras după revederea fazei pe monitor. Infracțiunea, un fault, fusese în afara careului. 

Apoi, tot cu VAR, s-a verificat un alt posibil 11 metri pentru bulgari. Nici de data aceasta n-au avut noroc. Iar pe final, Nikolici le-a dat lovitura decisivă. Reușita bulgarilor a venit tardiv, întârziată de un portar, Gulacsi, formidabil. Mai ales în prima repriză, goalkeeperul lui RB Leipzig a avut câteva intervenții salutare. 

3 partide decise după loviturile de departajare

Cu excepția duelului dintre Bulgaria și Ungaria, toate meciurile au fost pe muchie de cuțit. Trei dintre ele au avut nevoie și de lovituri de departajare:

  • Bosnia s-a înclinat în fața Irlandei de Nord, adversara României din grupa de Liga Națiunilor. Hajradinovic și Visca au ratat, în timp ce Sehic l-a blocat doar pe Savile
  • Scoția a avut și ea nevoie de penalty-uri în fața reprezentativei din Israel. Scoțienii au fost perfecți, nu au ratat nimic, în timp ce de la oaspeți a ratat chiar golgeterul Zahavi
  • Al treilea meci decis de loviturile de la 11 metri a fost Slovacia - Irlanda. Gazdele au avut procentaj de 100% și în acest caz, în timp ce irlandezii Browne și Doherty au cedat în fața mizei uriașe.

Și Serbia a avut emoții mari în deplasarea din Norvegia. Merge în finală datorită golurilor marcate de Sergej Milinkovic-Savic. Starul lui Lazio a adus calificarea în a doua repriză de prelungiri, cu o scăriță inteligentă din 6 metri. 

FINAL » Bulgaria - Ungaria 1-3

BULGARIA: Iliev - Cicinho, Terziev, Bojikov, Nedialkov - Malinov, Karabeliov - Karagaren (58 Despodov), Nedelev, Ivanov (31 Iomov) - Kraev (80 Isa)
Antrenor: Georgi Dermendjiev

UNGARIA: Gulacsi - Orban, Lang, At. Szalai - Fiola (82 Botka), Siger, A. Nagy (82 Gazdag), Kalmar (70 Hangya), Holender (70 Nego) - Szalai (59 Nikolici), Sallai. 
Antrenor: Marco Rossi
A arbitrat Szymon Marciniak (Polonia)

Toate rezultatele din play-off-ul pentru Euro 2020: 

FINAL » Georgia - Belarus 1-0

FINAL » Bosnia - Irlanda de Nord 1-1

FINAL » Macedonia de Nord - Kosovo 2-1

FINAL » Norvegia - Serbia 1-2

FINAL » Scoția - Israel 0-0

FINAL » Slovacia - Irlanda 0-0

Citește și alte știri despre echipele naționale: 

ISLANDA - ROMÂNIA. EXCLUSIV Decizie abruptă a autorităților de la Reykjavik

ISLANDA - ROMÂNIA. Presa internațională se întrece în pronosticuri înainte de duelul „tricolorilor”: „Îi vedem să se califice în finală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Octombrie 2020, 06:23
Postat de cneius pe 09 Octombrie 2020, 00:58

Norvegia a jucat prelungiri ? Poate ii prindem obositi...:))

Lol! Răciți, nemotivați și certai cu nevestele și o punem de o victorie.

cneius
cneius  •  09 Octombrie 2020, 00:58

Norvegia a jucat prelungiri ? Poate ii prindem obositi...:))

bodrin
bodrin  •  08 Octombrie 2020, 20:09

Toată România (amatoare de fotbal) e cu ochii pe Islanda-România. Restul României (amatoare de cu totul altceva) își vede de ale eo...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează