NATIONALA    •   ECHIPA NAȚIONALĂ U21

Pleacă de la Ovidiu! Unde va disputa "naționala" de tineret următorul meci din preliminariile pentru EURO + Mută "decisivul" pe Arena Națională?

Foto: Cristi Preda

Foto: Cristi Preda

Articol de — Răzvan Luţac Miercuri, 12 Septembrie

Cu doar patru puncte de scos din două meciuri preliminare, echipa națională U21 a României e mai aproape ca oricând să revină la Campionatul European de tineret.Astfel, după ce a jucat trei meciuri la Ovidiu, două încheiate la egalitate (ambele 1-1, cu Elveția și Portugalia) și după succesul enorm cu Bosnia și Herțegovina, România va disputa următoarea partidă, cea cu Țara Galilor, la Cluj-Napoca.

Jocul cu galezii se va juca pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", arena celor de la CFR Cluj și va avea loc pe 12 octombrie.

Surse din Federația Română de Fotbal se așteaptă la mai mult de 4.200 de spectatori, câți au venit să-i susțină pe elevii lui Rădoi ieri, la meciul de pe "centralul" Academiei Hagi.

Ultimul meci, cel cu Liechtenstein, are locația incertă. Inițial s-a luat în considerare opțiunea Voluntari, însă, cum jocul se va disputa având calificarea pe masă, acesta ar putea fi mutat pe o altă arenă. 

O soluție vehiculată ar fi Arena Națională. Acolo unde, însă, cu două zile înainte, la ora 16:00, "naționala" mare va întâlni Serbia în Liga Națiunilor. 

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Ady Colniceanu  •  12 Septembrie 2018, 23:55

Ar trebui undeva unde sa fie sustinuti puternic de un stadion plin... Craiova sau National Arena!!

gardenparty  •  12 Septembrie 2018, 21:13

La Ploiesti ar fi 10.000.

cneius  •  12 Septembrie 2018, 20:59

Nu prea pare buna ideea, jucatorii cunosc deja stadionul la Ovidiu si se simt bine acolo iar galezii sint adversari artagosi si vor fi greu de invins pe un teren "strain" - in speta cel de la Cluj.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase