FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Pompiliu Popescu face noi acuze dure: ”Burleanu a «furat» atela lui Alibec. E cancerul fotbalului românesc"

Pompiliu Popescu pune numeroasele accidentări de la turneul final pe seama demiterii staffului medical // FOTO Alex Nicodim
Pompiliu Popescu pune numeroasele accidentări de la turneul final pe seama demiterii staffului medical // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2016 00:00

Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, spune că ”Burleanu e cancerul fotbalului românesc”. Șeful FRF acuzase un linșaj mediatic datorat faptului că jurnaliștii s-ar fi tratat gratis la doctorul care a lucrat 26 de ani la lotul național!

Nicio ieșire publică fără o răfuială cu fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu! Burleanu a vorbit și ieri despre "corupție" în cazul doctorului înlăturat înainte de Euro, reclamând că "am avut parte de un linșaj mediatic pe acest subiect".

A sugerat apoi că, în analiza federală pe marginea turneului final, a intrat inclusiv modul în care presa a reflectat diferendul FRF - Popescu, lăsând să se înțeleagă că jurnaliștii s-ar fi aflat de partea medicului pentru că, în timp, ar fi avut parte de consultații personale gratuite! "Dar nimic nu e gratuit pe lumea asta!", a apăsat Burleanu pe cuvinte, completând că "știți ce interese există în spatele celor care mi-au cerut demisia".

"Doar cuvinte găunoase, îi așteptăm demisia!"

Popescu a fost virulent în răspunsul la adresa șefului FRF: "Burleanu vrea să-și ascundă incompetența în spatele acelorași cuvinte găunoase. El e cancerul fotbalului românesc în prezent. Așteptam să-și prezinte demisia, nu să înșire o așa-zisă analiză, lipsită de orice substanță. Doar vorbe goale! Cred că am demonstrat că nu la mine în curte este corupția, iar publicul a înțeles asta. Ar face bine să se gîndească dacă nu cumva corupția planează în realitate deasupra lui, sub diferite forme. Iar eu vă voi devoala în foarte scurt timp felul în care Burleanu a acces la conducerea federației și veți înțelege mai multe lucruri".

Și a continuat: "A ocolit să vorbească exact despre unul dintre principalele motive ale căderii de la Euro, adică demiterea staff-ului medical. Și pe acest subiect sunt destule argumente. Le voi prezenta pe larg și pe acestea, deocamdată mă întreb ce i-a trebuit lui Burleanu să-i «fure» atela lui Alibec. Păi, altfel nu-mi pot explica de ce, la accidentarea suferită cu Albania, lui Denis nu i s-a imobilizat imediat piciorul, ceea ce era de natura alfabetului medical în astfel de situații".

"Văd că multe persoane condamnate au spațiu media. Vedem oameni condamnați, care au șmenuit drepturi TV și care au spațiu media. Eu nu am astfel de prieteni. Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

"Nu țin de scaunul de la FRF. Sunt bine pregătit și pot face multe lucruri. Drumul pe care am pornit este unul sincer și corect. Este nevoie de oameni sinceri, cu puțină nebunie, care să pună interesul personal mai prejos de interesul general"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  28 Iunie 2016, 15:34

domnule doctor, demiterea dv, împreună cu tot staff-ul medical, a survenit imediat după scandalul Meldonium. brusc, echipa nu a mai avut forța și iuțeala din meciul cu Spania, prăbușindu-se fizic. prietenii știu de ce? dacă vor începe să spună... mă tem că nu v-ar avantaja.

1549886841969085
Beny Adrian  •  28 Iunie 2016, 14:26

d-le burleanu ce merite asa deosebite aveti d-stra de ati fost recompensat cu aproape 100000eurosi auzi 1000 euro diurna zilnic ptr a viziona parcursul fenomenal al nationalei la euro 2016 sa nu mai pun puternicul turneu de pregatire cu marea echipa a statului congo si meciurile cu echipe mediocre care a costat peste 2000000euro asta e strtegia ta ? omul care e paralel cu ce inseamna fenomenul fotbalistic dute si lasane

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Iunie 2016, 12:45

Mare *** acest felcer . Daca era menținuț in continuare la echipa națională ,Burleanu era cel mai bun președinte .Dece nu a spus nimic despre Burleanu înainte ? Se vede de la o posta ca toti infractorii si pușcăriașii vor sa pună mana pe federatie .Pacat ca acest demers este susținut de asa zișii ziaristi sportivi ,dar sunt convins ca o fac pe bani grei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează