FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA, LA 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Postul de fundaş dreapta la naţională e rezolvat pe viitor » Sabău: "De el îmi place foarte mult"

Constantin Nica (19 ani)
Constantin Nica (19 ani)

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 11:17

Pe lîngă lipsa unui vîrf, naţionala suferă şi pe postul de fundaş dreapta, acolo unde Piţurcă a improvizat cu Tamaş.

Ovidiu Sabău crede că stelistul Rîpă ar fi meritat să fie selecţionat şi oferă un nume de jucător de perspectivă care va putea acoperi acest post pe viitor.

"Eu cred că Rîpă ar fi meritat să fie la naţională. Nica îmi place foarte mult. L-am văzut şi acum la tineret. E de mare viitor, dar e adevărat că e încă tînăr şi anul acesta cred că va juca tot la tineret", a spus Sabău la sportro.

Constantin Nica (19 ani) e fundaşul lui Dinamo. Gigi Becali a încercat să-l ia la Steaua la pachet cu Alexe pentru 3 milioane de euro, ofertă neluată în seamă de "cîini".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dinamu
dinamu  •  26 Martie 2013, 13:31

pt cei care au vazut meciul de aseara,viitorul pt nica ar fi peste cativa zeci de ani.aseara a fost penibil

soarerodion
soarerodion  •  26 Martie 2013, 13:27

RAPA E JUCATOR FOARTE BUN DEFENSIV , DAR NU ARE SCLIPIREA AIA DE FUNDAS DREAPTA SA URCE , CENTRARI ETC EX LATO !!!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  26 Martie 2013, 13:24

e un jucator tehnic, are intuitie buna, vede jocul, dar nu e destul de rapid si mai are de lucrat la masa musculara, la jocul aerian si la plasament. urca acceptabil in atac, dar se repliaza cam lent. are viteza de reactie pe distante scurte, max 20 m. la sprinturi de 50 ramane de caruta. bine indrumat, poate sa devina un fundas bun.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează