FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Povestea senzațională a fenomenului Budescu: "Nu i-au plătit banii, așa că a plecat de la Ploieşti şi a jucat pe fals pe la Unirea Urziceni"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:36

Constantin Budescu și-a petrecut copilăria lîngă stadionul Unirii Urziceni, iar asta l-a făcut să iubească și mai mult fotbalul. Începutul carierei sale a avut loc la Rapid Salciile, iar după ce a ajuns la Petrolul a fost la un pas să lase sportul rege.

Răduță Ghioca, cel care i-a fost mentor de-a lungul carierei eroului din Insulele Feroe, a povestit cît de aproape a fost Budescu să renunțe la fotbal din cauza a 180 de lei.

"A fost un moment cînd Budescu a fost la un pas să se lase de fotbal. După ce a fost legitimat la juniorii lui Petrolul, cei de acolo i-au oferit un contract de vreo 180 de lei pe lună şi, fiind copil, l-au neglijat şi nu i-au achitat banii. După cîteva luni, tatăl său a venit şi l-a luat de acolo. A plecat de la Ploieşti şi juca pe fals pe la Unirea Urziceni. A venit şi mi-a spus că l-au păcălit cei de la Petrolul şi nu i-au dat banii pe care i-au promis.

La un moment dat, m-au căutat cei de la Ploieşti şi le-am spus că joacă pe fals la Urziceni dacă ei nu şi-au respectat contractul. S-au dus după el şi l-au convins să se întoarcă. I-au dat banii şi uite aşa a început să crească şi să devină ceea ce este acum. L-a văzut apoi Vivi Răchită la un meci de juniori şi l-a luat imediat la echipa mare", a povestit, pentru Ziarul Ring, profesorul Ghioca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  13 Octombrie 2015, 14:10

Daca mai aud odata apelativul de EROUL, cred ca vomit. Am ajuns sa-l ridicam la rangul de erou national pe unu care a dat doua goluri dintre care unu a fost nimereal cum singur a zis, ca a vrut sa centreze, pe unu care a marcat 2 goluri unor jucatori semiprofesionisti, care in timpul liber sunt pescari si marinari. Vai de capul nostru...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează