FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Preferatul selecționerilor a fost cel mai slab de pe teren! Doar doi români au impresionat aseară + care sunt notele primite de jucători

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 09:08

România s-a impus greu în disputa cu Armenia de pe Arena Națională, scor 1-0, printr-un gol marcat de Maxim în minutele de prelungire ale meciului.

Tricolorii acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru.

Echipa lui Daum n-a impresionat deloc, poate doar Benzar, fundașul dreapta al celor de la FCSB care a primit nota 7, cea mai mare acordată vreunui jucători. Tătărușanu și Meliksetian, cei doi goalkeeperi, au primit și ei tot 7.

Așa cum era de așteptat, Bogdan Stancu a fost taxat, având doar nota 3, la fel ca Voskanian, armeanul eliminat în startul reprizei secunde.

02 03

  • Meciurile următoare: 4 septembrie 2017 Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
b00merrang
b00merrang  •  02 Septembrie 2017, 18:43

In primul rand, acest "articol", daca pot sa il numesc asa, nu este demn nici macar de Spiru Haret. Daca ma gandesc mai bine, nu este nici macar de nivelul clasei a VI-a pentru ca, pana la acea varsta, copiii au invatat despre acordul dintre subiect si predicat ("Tricolorii acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru"). Ar fi bine, in loc sa scrieti articole pe genunchi, sa puneti mana pe carte, ca va cam bate gramatica. In al doilea rand, in afara de Pizzelli , absolut toate numele jucatorilor armeni sunt gresite...Despre notele acordate, nici nu vreau sa mai vorbesc, atata timp cat le acordati aceeasi nota lui Stancu si Voskanyan. Primul, a avut un meci destul de slab si a ratat un penalty, pe cand al doilea, a cauzat acordarea loviturii de la 11m si a luat cartonas rosu, lasandu-si echipa in inferioritate numerica si pecetluind, practic, soarta meciului. Daca ambele echipe erau in formatii complete si nu am fi primit vreun penalty, mi-e greu sa cred ca nationala noastra ar fi reusit sa inscrie.

134851460226751
Tara Ion  •  02 Septembrie 2017, 13:16

ba ,craitoiule,cand dai note publica si parametrii scosi de jucatori,sa vedem si noi cine a pus osul si cine nu.ori tu ai fost un mare jucator si noi nu stim?vedem ca ti-ai ales preferatii,dar inca nu stim pe cine vrei sa distrugi!dar nu o sa dureze mult si o sa ne dam seama***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  02 Septembrie 2017, 11:46

Cei mai buni: Nucusor, Hapciu, Chirichesu, Popa "Prostu", etc. Cind ajunge Benzar mare vedeta si remarcat am ajuns nu rau ci foarte rau. Asta nici nu stie sa centreze, de aparare nici vorba. A centrat mai mult prin tribune si a reusit cu chiu cu vai 1-2 centrari si alea din noroc. Asta e dupa voi vedeta? Nationala nu are nici macar 1 jucator care sa se cheme jucator. Nici pe maidan nu sint buni. Atita timp cit jucam cu petardele actuale sau foste de la Steaua/FCSB ne meritam soarta

Vezi toate comentariile (24)
Comentează