FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, 18:00, DOLCE1 ȘI GSP.RO

Pregătește debutul unul jucător surpriză » Daum va miza pe tineri în amicalul cu Rusia

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

”Tricolorii” dispută mâine amicalul cu Rusia de la Groznîi, unde Daum intenționează să utilizeze și alți jucători din garda nouă a României.

"Tricolorii" vor pleca astăzi către Groznîi pentru amicalul de mâine după-amiază cu rușii (ora 18:00, Dolce Sport). Selecționerul dorește să folosească prilejul acestui joc de pregătire pentru a-i vedea la lucru inclusiv pe jucătorii care n-au intrat nici măcar pe foaia de meci cu Polonia.

În Rusia, va avea la dispoziție un lot de 21 de oameni, între care trei portari, și e de așteptat să-i ofere câteva minute inclusiv lui Cojocaru, goalkeeper-ul lui Crotone, una dintre convocările surprinzătoare ale neamțului.

În absența lui Hoban, probabil că va miza pe Nedelcu, mijlocașul Viitorului putând să devină al treilea debutant de la clubul lui Hagi în mandatul lui Daum, după Benzar și Marin, deveniți deja titulari la prima reprezentativă.

Echipa probabilă
Pantilimon - Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici - Nedelcu - Popa, Marin, Bicfalvi, Maxim - Fl. Andone

11meciuri a disputat România împotriva Rusiei, incluzând și partidele cu fosta URSS: avem în palmares patru victorii, două remize și cinci înfrângeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
babahuda
babahuda  •  14 Noiembrie 2016, 12:05
Postat de haideusicfr pe 14 Noiembrie 2016, 11:28

Nu te teme ,Daum s-a convins cu cine are de-a face. Personal nu cred ca va mai pupa vreun stelist convocarea doar pe baza ..*buletinului*.Sunt o mana moarta. Pana la primavara ,Daum va avea timpul necesar sa incerce si alti jucatoridin Liga 1. Poate si dinLiga 2. Dornici de afirmare si nu * prafuitii* de cracanati stelisti vanduti cu 10 sau mai putini de euro. In acest meci nu ii poate folosi decat pe cei deja convocati. E ciudat cum buna part dintre titulari s-au dat *usor accidentati*. Le e frica si rusine sa nu se mai faca de rusine inca odata. Succes Daum ,da-i inainte cu tupeu. Jos Steaua !

cat timp daum are atele si vichi e papusaru trage de ele ..se v-a umple nationala de jucatori fcbisti si de la viitoru ,deja sunt 5 de la viitoru ,2 jucatori cum e marin ,un copil care inca nu e pregatit pt jocuri la inalt nevel ,nu e matur nici fizic nici psihic ,,are dorinta ,dar atat ,benzar e un jucator pt o echipa d eliga 1 care se luta pt playoff atat ..iar ceilalti copii care nici nu s-au incatt suficient in vestiarele de tineret ale nationalelor de tineret si sunt luati la echipa mare ..exact cum a fost jocul romanilor cu polonia ,ca sa iasa din propriu teren trebuia sa sara peste fazele de constructie si arunca mingiile aiure ain fata si se dorea sa dam si gol :)),,asa si jucatorii viitorului ..vo.chin ii pune pe catapulta sii catapulteaza direct la echipa mare si noi dorim calificari si sa batem echipe ca p[olonia care nu e o forta a lumii e o echipa medie ..forte sunt ,brazilia,argentin,spania,germania,italia,franta ..polonia e ca ucraina numai ca aare 1-2 jucatori care joaca la echipe mari si dau si satisfactie ..cat timp se fac selectii pe interese ale unor patroni si impresari nu o a vedem o nationala performanta ..asteptam mereu sa ne pregatim mereu pt urmatoarele calificari si celel la care participam sunt doar de proba ..au trecut aproape 20 de ani decad pregatim sa avem prezenta la un turneau final mondial si mai trec multe.tara in care alegem intodeauna ce egresit ,nu stim sa ne alegem conducatorii.e ca la supermarket ,cand ajungi sati alegi iei ce e slab

cneius
cneius  •  14 Noiembrie 2016, 11:50
Postat de para.para pe 14 Noiembrie 2016, 11:44

"11 meciuri a disputat România împotriva Rusiei, incluzând și partidele cu fosta URSS" - Intrebare pentru tabloidul sporturior: cand ne referim la palmaresul Romaniei cu Armenia, de exemplu, voi astia de la tabloidul sporturilor includeti si partidele cu fosta URSS? Sau cand ne referim la Ucraina, la fel includeti si partidele cu fosta URSS?

Fain !

para.para
para.para  •  14 Noiembrie 2016, 11:44

"11 meciuri a disputat România împotriva Rusiei, incluzând și partidele cu fosta URSS" - Intrebare pentru tabloidul sporturior: cand ne referim la palmaresul Romaniei cu Armenia, de exemplu, voi astia de la tabloidul sporturilor includeti si partidele cu fosta URSS? Sau cand ne referim la Ucraina, la fel includeti si partidele cu fosta URSS?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează