FOTBAL  »  NATIONALA  »   PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // Alexandru Chipciu, speriat de un adversar: "Cam greu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 14:11

România a fost extrasă în grupa F. Adversarele "tricolorilor" sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. Doar primele două locuri duc la EURO. Alexandru Chipciu se teme doar de înfruntarea cu Spania.

"Serbia (n.r. cu care am jucat în Liga Națiunilor) este mult peste Suedia. Cred că Norvegia era mult mai puternică anii trecuți. Nu știu mulți norvegieni la echipele mari din Europa. Ne vom lupta pentru locul secund. România, cu echipele noreice, solide, a avut mereu rezultate bune. Mereu le-am pus probleme. Mie îmi convine să joc cu astfel de formații.

E cam greu cu Spania. Cu siguranță putem scoate un punct, dar la nivel lor e vorba de detalii. Contează și când joci meciul. Cam greu produci surprize împotriva lor.

Nu mai suntem naționala de acum mulți ani, Generația de Aur care termina înaintea Franței. Nu mai jucăm la echipele mari, dar sperăm ca împreună cu cei care vin din spate, de la tineret, să ajungem din nou acolo", a declarat Chipciu la Pro X.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

Vezi și: 

Tragere la sorți Euro 2020 // I-au stricat planul lui Cosmin Contra: "Chiar discutasem ieri să stabilim o partidă amicală"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează