FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // Jucătorul pe care se bazează Craioveanu în duelul cu ”giganții” nordici: ”Îi prinde piticul meu atomic și le rupe șira spinării”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 15:36

România a fost extrasă în grupa F. Adversarele "tricolorilor" sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. Doar primele două locuri duc la EURO. Nordicele Suedia și Norvegia au cea mai mare medie de înălțime din grupa României. Detaliul nu îl sperie pe Gică Craioveanu. Fostul atacant se bazează pe Alexandru Mitriță și pe înălțimea sa.

"E clar că la fazele fixe au un avantaj imens, dar nu uita că la unu contra unu îi prinde piticul meu atomic (n.r. Alexandru Mitriță, de la CSU Craiova) și le rupe șira spinării. Fotbalul nu e numai fizic, fotbalul e talent. Nici Spania nu mai domină adversarii ca pe vremea lui Xavi, Xabi Alonso, are și ea probleme, a pierdut cu Rusia.

S-a egalat foarte mult fotbalul. Deci îi ai în echipă pe Săpunaru, Chiricheș, Paul Anton să se apere la faze fixe. Paul Anton la mijlocul terenului e un bursuc, un jucător puternic, un taur. Poți să consideri că diferența o vor face Stanciu, Mitriță, Chipciu. Noi ca talent stăm bine. Chiar nu mi-e frică de Norvegia", a spus Craioveanu la TV Digi Sport.

Preliminariile pentru Euro 2020 încep pe 21 martie 2019 și se încheie pe 31 martie 2020. Campionatul European din 2020 va avea loc între 12 iunie și 12 iulie, și se va disputa în 12 țări.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

Citește și:

Geambașu despre adversarele României din preliminariile EURO 2020 » Cine sare la cap cu suedezii și cu norvegienii?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
real09
real09  •  02 Decembrie 2018, 23:31

Acu vreo 4-5 ani *** *** lui Mititelu acu tragi elice la olguta s-a golit sacu Grande?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1102531039781637
Luca-Mera Lucian  •  02 Decembrie 2018, 19:37

Craiovene, lasă naibii bautură, nu e buna... Ma rog, mai cu măsură... Piticul tău nici nu atinge mingea în duelurile internaționale, indiferent de adversar... Pitica ia ta, nu a făcut fata în liga secunda din Italia...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Decembrie 2018, 18:19

Craioveanu are o relaxare fermecătoare, de om care știe să-și trăiască viața. E genul de tip cu care ți-i drag să stai la un pahar de vin. În cazul de față, are dreptate. Avem atuurile noastre și trebuie să știm să ni le speculăm.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează