FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // Luis Enrique este preocupat mai degrabă de deplasări decât de grupă: ”Nu se mai pune problema unui amical cu România”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 15:00

Spaniolii consideră că au avut noroc la tragerea la sorți pentru turneul final al Campionatului European din 2020. Ibericii sunt în grupa F cu România, Malta, Insulele Feroe, Norvegia și Suedia. Primele două clasate merg la EURO.

Din primele declarații, grupa nu îl sperie pe selecționerul Spaniei, Luis Enrique. Acesta este mai degrabă preocupat de deplasările lungi care urmează. ”La prima vedere suntem favoriți, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Vom avea călătorii foarte lungi în Suedia, Norvegia și Insulele Feroe, dar asta se întâmplă mereu în preliminarii” a declarat Luis Enrique.

După cum a dezvăluit și Cosmin Contra, România și Spania puneau la cale un amical important. ”Am vorbit cu Cosmin Contra chiar ieri, știu tot istoricul lui din Spania. Acum nu se mai pune problema unui meci amical, trebuie să ne concentrăm pe meciurile din preliminarii” a adăugat și selecționerul Spaniei.

România și Spania s-au întâlnit de 16 ori, ambele formații câștigând câte cinci meciuri, în timp ce alte șase s-au încheiat la egalitate. Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în 2016, 0-0 într-un amical disputat la Cluj.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  02 Decembrie 2018, 19:47

Romania e intr-adevar aproape de Spania:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează