FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONAL ARENA

PREMIERĂ Luni e acoperit tot stadionul National Arena! Intră AICI pentru un tur virtual spectaculos

Interiorul stadionului National Arena +15   FOTO
Interiorul stadionului National Arena

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 14:08

Mircea Sandu şi Victor Piţurcă au inspectat în această dimineaţă stadiul lucrărilor de la noul stadion National Arena. Piţi a rămas impresionat de frumuseţea arenei: "Dacă am avea cîte un stadion în fiecare oraş important, nu chiar de 55.000 de locuri, ci de 25.000 am creşte mult. Oricum uşor, uşor o să reapară şi fotbalişti mari de care avem nevoie". Naşu' a făcut şi el turul stadionului, iar la final a fost mulţumit de stadiul lucrărilor. "Mai avem puţin, am început să accelerăm pentru că sîntem pe ultima sută! Cu siguranţă va fi o nebunie pe acest stadion pentru că toate echipele vor dori să joace aici în Cupele Europene", a precizat şeful FRF.

De la vizita de astăzi nu a lipsit primarul general Sorin Oprescu căruia i-au fost detaliate proiectele din următoarele zile de construcţie. "95 la sută din scaune sînt montate, au fost puse toate scaunele şi la tribuna zero, urmează zilele viitoare să fie montată masa presei cu scaune şi pupitre speciale. De asemenea în maximum 6 zile, tot stadionul va fi în totalitate acoperit, au mai rămas doar 13 zone care nu sînt în acest moment acoperite. După cum vedeţi, a început aşezarea staturilor pentru a se monta gazonul, instalaţia de încălzire a fost de asemenea montată. De vineri, de pa 1 iulie se va începe montarea gazonului!", a punctat Oprescu.

După vizita de astăzi, reprezentaţii FRF şi cei ai primăriei, au participat la o şedinţă în care s-a discutat despre ce urmează să se facă în perioada imediat următoare. În plus, în foarte scurt timp toţi directorii utilităţilor publice, ApaNova, Enel, Distrigaz, Administraţia Străzilor şi alte instituţii vor fi chemate la discuţii în ceea ce priveşte National Arena. Chiar dacă momentan stadionul va purta denumirea de Arena Naţională, în foarte scurt timp se va stabili şi numele definitiv al arenei, în funcţie de ofertele venite pe adresa primăriei. "Sînt mai multe variante, ofertele au început să vină în ceea ce priveşte numele stadionului. Scaunele VIP sînt inscripţionate cu Arena Naţională pentru că este stadionul românilor", a spus edilul Capitalei.

Victor Piţurcă spune că majoritatea partidelor echipei naţionale se vor disputa pe noua arenă.  "Majoritatea meciurilor importante le vom juca în Bucureşti, dar cînd vom avea adversari mai mici putem să mergem şi în provincie. Şi în Ploieşti se construieşte un stadion, tot o bijuterie, de 15.000 de locuri, la Piatra Neamţ, la Cluj...", a precizat selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă.

Fă o plimbare virtuală pe National Arena cu ajutorul panoramei realizate de  Raed Krishan. Folosiţi săgeţile pentru a da un tur de 360 de grade. Pentru zoom, apăsaţi tasta SHIFT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
submarina
submarina  •  21 Iunie 2011, 17:15

Excelent, deja tribunele par pline! Nu-mi inchipui ce aspect va avea atunci, cad la un meci din campionatul intern vor veni doar cateva sute de spectatori? In fond, e ceva neobisnuit...astept cu nerabdare finalizarea.

wta1923
wta1923  •  21 Iunie 2011, 16:59

ca finisare nu e extraordinar, dar per total arata bine..nu avea rost sa foloseasca materiale de prea mare calitate pentru ca oricum o sa fie partial devastat la ce galerii avem noi.. toaletele arata extraordinar, ma'ntreb cat o sa tina :|

alfa_centauri
alfa_centauri  •  21 Iunie 2011, 16:58

Mie partea de sus nu imi place (acoperisul si pilonii aia inalti). Nu stiu mie mi se pare ca ar semana cu un cort (ma refer la patura aia trasa deasupra scaunelor)!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează