FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 3-0

Presa bosniacă îşi pune la zid echipa naţională: "Ruşine fără precedent!"

România - Bosnia 3-0
România - Bosnia 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 13:54

"Dezastru la Bucureşti. România a umilit Bosnia", a titrat cotidianul bosniac Dnevni Avaz după meciul România - Bosnia, scor 3-0, disputat vineri, în preliminariile Campionatului European din 2012.

"Bosnia s-a împiedicat în drumul spre Euro, pierzînd fără drept de apel, pe deplin meritat, la Bucureşti. România a avut ocazie după ocazie, în timp ce Bosnia a părut o echipă disperată. Jucătorii lui Susici au prins una dintre cele mai proaste partide in ultimii ani. Agonia s-a sfîrşit odată cu penaltiul apărat de Hasagici", a scris Dnevni Avaz.

"Ruşine fără precedent", a notat publicaţia San Dnevne Novine. "Înfrîngere meritată la Bucureşti, mai ales după ce s-a întîmplat în primele 45 de minute, când echipa Bosniei a jucat sub aşteptări, părînd ruptă în două. A fost catastrofă, iar România a arătat că leul rănit este cel mai periculos. Jucătorii lui Susici au înşelat aşteptările. Nimic. Zero".

Publicaţia Reprezentacija a scris despre "demolarea Bosniei la Bucureşti": "A fost probabil cel mai prost joc de la venirea lui Susici. Românii au dominat complet, iar soarta partidei n-a stat niciun moment în suspensie", informează Mediafax.

Presa bosniacă a acordat spaţii largi şi evenimentelor din tribune, condamnînd manifestările ultranaţionaliste ale suporterilor români.

"Provocări naţionaliste la Bucureşti", a titrat cotidianul Sport-Sport. "Pentru români, se pare că a fost mai mult decît un meci. Cu totul neaşteptat, suporterii români au decis să transforme jocul într-o
confruntare politică. După ce un banner în care se cerea eliberarea lui Ratko Mladici a fost dat jos, românii au continuat provocările, precum "Bosniacii n-au ţara lor", "Eliberaţi-l pe Mladici", sau "Ţiganii, ţiganii", scandări care au creat nervozitate în sectorul galeriei noastre", a scris Sport-Sport.

Cotidianul 24 Sata, care a notat că portarul Hasagici şi-a salvat echipa de la un scor şi mai ruşinos, a scris: "Provocări la adresa Bosniei. Fanii români au afişat un banner în care cereau eliberarea criminalului de război Mladici. Dat jos la cererea observatorului, bannerul a apărut iar la începutul reprizei secunde, fiind apoi permanent îndepărtat.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, selecţionata Bosniei-Herţegovina şi a obţinut a doua victorie în grupa D de calificare la Campionatul European din 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1actorgrabit
1actorgrabit  •  04 Iunie 2011, 17:06

Rusine fara precedent?Numai noi le-am creat vreo 2,ca ii bateam pe unde ii prindeam!Ce minte scurta au...

manon
manon  •  04 Iunie 2011, 16:56

La fotbal ca la razboi! Respecti ca sa fii respectat! Nu puteam uita ce a fost in bosnia! BRAVO SECTATORILOR ,tuturor si bravo celor care l-au convins pe razvan ca fara M&M,SANMARTEAN,MURESAN,BOURCEANU,,,eram echipa pacii!!! Trebuie sa joace cei in forma si cei care pun suflet pt NATIONALA!!! NU cei precum chivu,dodel,radoi... HAI ROMANIA

haxor
haxor  •  04 Iunie 2011, 16:50
Postat de skendo pe 04 Iunie 2011, 14:07

Romanii, sa nu uitati! Sarbi incearca sa faca sarbia mare , proiectul pt mare sarbia ajunge pina in craiova undeva , apoi jumatate de ardeal , tot banatul ... parola sarbilor , acolo unde este un cimitir sarb , acolo si sa numeste serbia Nu inteleg dece poporul roman e prosarb?!!! romanii sunt singuri care tin cu sarbii , sau sunt foarte destepti , sau sunt orbii, ceva ce nu pot sa inteleg

esti penibil si degeaba traiesti in Comunitatea Europeana si arata inca odata reactia ta lipsa de informatie ce prevede UE ce prevede Nato si cat de aiurit poti fi sa crezi ca Serbia mai sperie pe cineva, militar, politic si cum vrei tu, esti un ratat din echipa lui Vadim ce cauti aderenti printre naivii astia de pusti prezenti pe aici! Esti PATETIC nene... :-))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează