FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Presa din Belarus după meciul cu România: "Am obţinut un rezultat neaşteptat"

Dragun a egalat la 2 pentru Belarus în minutul 82
Dragun a egalat la 2 pentru Belarus în minutul 82

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 11:45

Site-ul oficial al Federaţiei din Belarus (BFF) a scris după partida România - Belarus, scor 2-2, din preliminariile CE 2012, că "tricolorii" au făcut o greşeală la 2-1, crezînd meciul încheiat.

"La 2-1, România a făcut o greşeală crezând treaba rezolvată. Gazdele au avut frecvent şanse de gol, dar le-au tratat cu u?urin?ă, iar arbitrul Kelly le-a făcut cadou un penalty. Jevnov a fost scut în faţa atacurilor românilor", a comentat BFF.

"Neaşteptat", a titrat Futbol. "Succes pe jumătate. Un egal la Bucureşti, de care oricum nu mai era nevoie, ca şi miză. Belarus nu a încântat prin joc, dar a mulţumit prin rezultat. România a avut posesia şi a avut oportunităţi pe care nu le-a fructificat. La golul de 2-1, din penalti, Mutu a aruncat ironic mingea peste Jevnov. Până la urmă, a fost un rezultat neaşteptat", a scris sursa citată, conform Mediafax.

Publicaţia Goals a scris că Belarus a arătat caracter la Bucureşti. "N-a fost un meci magic, însă unul demn, da. Am scos o remiză onorabilă cu România, care a şi primit un penalty controversat. Mutu a creat o groază de probleme defensivei bieloruse. A înscris şi din penalti, cu o scăriţă umilitoare. Golul lui Kornilenko din finalul primei reprize a fost un dar din cer. România a atacat mult, dar eficienţa ofensivă a fost scăzută. În final, Piţurcă l-a scos pe activul Marica, probabil sigur de victorie, lucru care s-a dovedit greşit", a comentat Goals.

România a încheiat la egalitate jocul cu Belarus de pe "Naţional Arena", scor 2-2 (goluri Mutu (2), respectiv Kornilenko şi Dragun), ratînd calificarea la barajul pentru EURO 2012. În celelalte meciuri ale grupei, Franţa a învins Albania cu 3-0, în timp ce Bosnia a spulberat Luxemburg, scor 5-0.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
puiulamiba
puiulamiba  •  08 Octombrie 2011, 13:07

Moti - un favorit clar al CLANULUI... trebuie sa ii faca un pret bun urgentt!!! . Bourceanu - impresariat de CLAN - trebuie sa ii creasca pretul!!! . Matel - o afacere intre Niculae si Piturca... sigur are Piturca procent din suma de transfer viitoare!!

puiulamiba
puiulamiba  •  08 Octombrie 2011, 12:57

Bourceanu nu este jucator de nationala. Un meci intreg a dat pase doar in lateral, nu am vazut asa ceva in viata mea. :))) Gabi Muresan este cu mult peste Bourceanu, nici nu suporta comparatie... piturca face jocurile ALBANEZILOR!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează