FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 5 SEPTEMBRIE, ORA 22:00, TVR 1

Preşedintele FFF îl reconfirmă pe Domenech: "Nu pleacă nici dacă pierde cu România şi Serbia!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2009 00:00

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a afirmat într-un interviu pentru Le Parisien că următoarele patru partide sunt capitale pentru calificare, dar funcţia selecţionerul Domenech nu este în pericol chiar şi în urma unor eventuale înfrângeri cu România şi Serbia.

"Următoarele patru meciuri sunt capitale pentru calificare. Nu am fost entuziasmat de victoria cu Insulele Feroe, avem nevoie de mai multă eficacitate. Echipa nu trece printr-o reconstrucţie, iar Vieira are toate şansele să revină la echipa naţională. El poate să fie un jucător esenţial pentru noi în cazul în care ne calificăm la Campionatul Mondial. Ştiu cât de motivat este. Naţionala Franţei este visul lui, el se vede în continuare căpitanul echipei", a spus Escalettes.

Preşedintele FFF a adăugat că selecţionerul nu a modificat radical jocul echipei, dar schimbările vor apărea, deoarece tot mai mulţi jucători tineri au apărut în lot. "Nu regret nicio decizie pe care am luat-o. Am hotărât că este mai bine ca Domenech să rămână în funcţie şi să califice Franţa. Nu va fi schimbat în cazul unor eşecuri cu România şi Serbia. Când luăm o hotărâre, ea rămâne definitivă şi ne asumăm consecinţele. Raymond Domenech va rămâne până la finalul mandatului", a explicat oficialul.

El a precizat că problemele legate de cumpărarea drepturilor de transmisie a partidelor pentru perioada 2010-2014 nu au apărut din cauza lui Domenech şi a adăugat că situaţia se va schimba în cazul în care echipa va obţine victorii în următoarele meciuri. "Dacă rezultatele vor fi bune, situaţia va fi mai uşoară. Criza economică a atins şi televiziunile", a spus Escalettes.

Franţa va întâlni România la 5 septembrie, pe teren propriu, şi Serbia la 9 septembrie, în deplasare. 

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Septembrie 2009, 13:52
Postat de pe 01 Septembrie 2009, 12:29

acum pot pune francezii afisul cu lautarul linistiti.romania e defapt rromania la nationala cu puradelul si impresarii machedorromi

si franta ce naibii e?selectionata din camerun,senegal,coasta de fildes si tunisia?plus ca gignac ala e tigan sau gitane cum zic ei

 •  01 Septembrie 2009, 12:58

Razvan ar trebui sa stie ca meciul acesta se poate castiga fizic... trebuie saalergam mult mai mult decat francezii...dublaje pe tot terenul... pentru ca la viteza,forta si tehnica sunt net superiori... Asa ca jucatori lesinati nu au ce cauta in teren, cel putin nu in prima repriza cand adversarul e proaspat - indiferent care e numele jucatorului.

 •  01 Septembrie 2009, 12:29

acum pot pune francezii afisul cu lautarul linistiti.romania e defapt rromania la nationala cu puradelul si impresarii machedorromi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează