FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Prima aroganță a lui Mirel Rădoi: „Am mai multă experiență decât avea Christoph Daum!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 19:34

Mirel Rădoi (38 de ani) a declarat că are o experiență mai mare în pregătirea unei „naționale” decât avea Christoph Daum (66 de ani), unul dintre foștii selecționeri ai primei reprezentative.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

În contextul în care a fost pus să răspundă personajelor din lumea fotbalului care l-au criticat în ultima perioadă din cauza lipsei sale de experiență, Rădoi a găsit o comparație interesantă.

Christoph Daum câtă experiență avea ca selecționer? Eu am mai multă decat avea el la momentul respectiv, de exemplu, pentru că eu am pregătit naționala U21, iar el antrenase doar echipe de club”, a declarat Rădoi, la TV Digi Sport.

Christoph Daum a preluat naționala României după EURO 2016 și a fost demis 14 luni mai târziu, în septembrie 2017, după ce „tricolorii” au ratat calificarea la Mondialul din Rusia.

„Nu puteam sta pasiv”

„De ce am venit la națională? Pentru că nu puteam sta pasiv la genul de declarații care spuneau că din cauza fotbaliștilor veniți de la U21 la prima reprezentativă se pierd meciurile”
Mirel Rădoi, la TV Digi Sport

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

Cristi Chivu, noul nume pe lista FRF pentru România U21! Care sunt cele 4 nume de pe listă + portretul viitorului selecționer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  18 Decembrie 2019, 21:47

Nu, boss. Ai mai multe rezultate. Nimic rau in asta, dar rezultatele sunt alea pe care le ai in plus fata de el, nu experienta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează