FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Prima măsură luată de Stoichiță la FRF » A adus două glorii steliste alături de el

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 15:37

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, a făcut câteva mutări în organigrama FRF.

Fostul antrenor i-a luat alături de el pe Emeric Ienei, care va fi președinte de onoare al Comisiei, și pe Marcel Răducanu, care se va ocupa de fotbalul juvenil.

"Marcel Răducanu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, producător de talente în zona Dortmund, din păcate pentru noi, nu a mai vrut să revină în România, dar a aceptat să facă parte din această Comisie.

Trei zile pe lună va veni în România. În ziua în care avem şedinţa de Comisie Tehnică şi două zile în care va avea contacte cu membri FRF la nivelul de copii şi juniori în care se vor schimba idei", a declarat Mihai Stoichiţă la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează