FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Prima reacţie a lui Anghel Iordănescu după victoria cu Danemarca: "Mi-am luat revanşa"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 22:41

România a învins Danemarca, scor 2-0, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională, golurile noastre fiind înscrise de Claudiu Keşeru.

"Trebuie să remarc faptul că echipa noastră a jucat foarte bine. Au avut disponibilitate de a juca şi a surprinde adversarul pe o tranziţie bună. I-am felicitat pe toţi jucătorii noştri. Cu o bună organizare a jocului şi cu o defensivă bună am reuşit să cîştigăm.

Mi-am dorit această revanşă şi trebuie să scot în evidenţă că băieţii au înţeles şi au avut răbdare să înţeleagă tactica. Această victorie e foarte importantă în ceea ce priveşte clasamentul FIFA.

Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine şi ne dorim ca în viitorul apropiat să aducem jucători tineri din competiţia noastră internă", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
varanga53
varanga53  •  19 Noiembrie 2014, 13:53

Tovarasu'"gheneral" a ramas socat dupa alegeri ! I-au cazut " stelele" in cap de suparare ! Revansa e doar in capul lui , cel acoperit de "cascheta" !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Noiembrie 2014, 12:13

nu ti-ai luat nici o revansa, iordanescule. ala era un meci oficial si decisiv. din acel moment s-a rupt evolutia Romaniei, ca Nationala de fotbal. s-a pierdut sirul calificarilor, si de aici, o seama de efecte nefaste ce au bulversat si cancerizat futbolul romanesc. nu vei reusi niciodata sa iti iei vreo "revansa" intr-un amical cu scop de antrenament si verificare.

ktsp
ktsp  •  19 Noiembrie 2014, 11:30

Totuşi am jucat cu o echipă de amatori şi un amical cu Danemarca, în ambele nu am atacat furibund, cu Danemarca ne-am apărat. Nu am văzut fanii fluierând :)), aceaşi tactică, altă unitate de măsură? Unde îi GSP şi Digi să ne spună că am jucat urât cu fundu în poartă? Părerea mea că nu s-a schimbat tactic multe, cei 3 secunzi poate aduc un plus la moral faţă de Răchită.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează