FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

Primele critici pentru Contra: "Selecția se face pe interese. Ei doi nu aveau ce căuta în lot"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 10:39

Debutul României în Liga Națiunilor pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-0, a adus și primele critici la adresa selecționerului Cosmin Contra.

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid și Dinamo, susține că selecționerul n-a făcut selecția cum trebuie și îl propune pe Dan Nistor la națională.

"Se face și o selecție pe anumite interese. Nu aveau ce căuta în lot Anton și Maxim, asta e părerea mea. Ce a adus Maxim nou la lot? Nistor e două clase peste el. Un exemplu doar, da? Eu spun că asta nu vrem să recunoaștem. Tot ne mințim că va exploda mămăliga la Belgrad, că o să facem ce n-a făcut nimeni niciodată, că putem să câștigăm grupa. Ce grupă să câștigăm? Așa cum jucăm, putem câștiga grupa?

La fel am început cu Muntenegru și în campania trecută. Am avut puțină neșansă, nu a dat Stancu gol în final. Dar după aceea ce a făcut? Nimic. Ne-a bătut Polonia de nu știam unde e tabela. Danemarca și-a făcut treaba cu noi când a avut nevoie", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Cu ce e Contra peste Daum? 3 concluzii dureroase după România - Muntenegru 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Septembrie 2018, 10:04
Postat de jony1973 pe 08 Septembrie 2018, 19:43

Contra a gresit aseara cand l-a schimbat pe Mitrita si a jucat in continuare cu Chipciu. Din acel moment nu am mai contat in atac!

De Chipciu si Stanciu nu se mai scapa Romania niciodata.

ray51
ray51  •  09 Septembrie 2018, 09:26

Adevarul este ca 'filozofii' n-au fost, nu sunt si nu vor fi ascultati niciodata de oamenii care sunt limitati caracterologic. Este o trauma fireasca a umanitatii. Bun, dar antrenorii-selectioneri, ar trebui sa se ridice peste toata crema unei natii(de antrenori) la un momentdat. Ce se intampla acum? Rateuri, esecuri, scuze post-factum, etc. Ne-am saturat!!!

100185550934873
Septimiu Codrean  •  09 Septembrie 2018, 05:12

Ba, da' Contra asta de ce se imbraca mereu ca un cioclu ? Parca tot cobeste la rezultate proaste ! A avut dreptate Cornel Dinu cand spunea ca se agita ca un urangutan pe magine si in rest ... ciuciu !!! Dati -i ba niste bani sa-si ia trei costume civilizate pe el , ca parca-i de bogda proste ! Acum vedem si noi ca e greu sa gasesti un selectioner ieftin si bun !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează