FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Primul "tricolor" care-l contreză pe Daum: "Eram fricoși, nu atacam, nu mă puteam uita la meciuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 13:25

Azi se împlinește exact un an de la ultima partidă în care neamțul Daum a pregătit naționala României. Tot azi a ieșit și primul "tricolor" care a avut curajul să-l critice pe neamț.

Nicușor Bancu (25 de ani, CSU Craiova) spune lucrurilor pe nume într-un interviu pentru Libertatea și nu se ferește să-l pună la zid pe fostul selecționer Christoph Daum.

"Aproape că nu mă puteam uita! Iar când priveam, nu-mi plăcea deloc ce vedem de nici un fel ce vedeam. Eram, fricoși, speriați, nu atacam.

Acum, de când e Mister Contra pe bancă, el altceva: disciplină tactică, presing avansat, ne creăm ocazii! Ca să fac o glumă, de când sunt eu la națională, nu am tras niciodată autocarul!", a declarat Bancu pentru Libertatea.

2 victorii a reușit Daum în meciuri oficiale, ambele în superioritate, cu Armenia (5-0 și 1-0)

10 meciuri a stat la cârma echipei naționale

45.000 de euro pe lună câștiga neamțul la echipa națională

Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: EXCLUSIV Jucătorul fără juniorat » Povestea incredibilă a jucătorului chemat de Contra: "De la Crâmpoaia la naționala României"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
maxp
maxp  •  04 Septembrie 2018, 21:25

Nu ati tras autocarul?! Pai singurul meci pe care nationala l-a avut de cand e Contra selectioner a fost cel cu Danemarca, in care n-am vazut sa ne creem nici atatea ocazii si nici n-am prea iesit din propria jumatate de teren cu mingea. In rest, niste victorii cu echipe gen Kazakhstan sau echipe secunde si experimentale ale Turciei, Chile etc. A, era sa uit, si un amical cu Olanda, n-are rost sa vorbim despre el. Nu-l contest pe Bancu, are dreptate cu ce zice de nationala lui Daum. Dar nici Contra nu-mi inspira prea multa incredere.

1526411837439266
Iulian Petrescu  •  04 Septembrie 2018, 20:17

Cu Nea Piti eram uragan peste adversari. V-am vazut cu Leipzig ce iures a fost. Mai ales cu Chiajna!!!!!!

gabryel28
gabryel28  •  04 Septembrie 2018, 18:26

:))) Da va tinea el sa nu atacati !! Ce *** putefi voi betiivii si manelistii romaniei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează