FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Probleme după România - Finlanda » Fanii au protestat la autocar + reacție nervoasă a lui Chiricheș

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 00:23

În ultimele minute ale meciului România - Finlanda, 1-1, fanii și-au exprimat nemulțumirea față de jocul tricolorilor.

După meci, suporterii au continuat să își arate dezamăgirea. Fanii s-au dus la autocarul naționalei, cînd jucătorii plecau de la Arena Națională, și au strigat în continuare împotriva lui Anghel Iordănescu.

La finalul partidei, Iordănescu și-a cerut scuze fanilor și a spus că era firesc ca ei să huiduie. Vezi aici detalii

Reacție nervoasă a lui Chiricheș

Chiricheș, unul dintre jucătorii huiduiți de fani, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului. Cînd a fost solicitat să dea interviu la zona mixtă, fundașul a fost extrem de iritat.

"Luați-le interviu suporterilor. Duceți-vă la cei de la «Eu sunt 12»", a declarat Chiricheș. 

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (95)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Octombrie 2015, 16:44
Postat de Ciobanu Cezar pe 09 Octombrie 2015, 12:01

Jale mare,ce se întămplă acum, cu naționala Romăniei! Păcat mare pentru că odata nationala de fotbal ne scotea afara din case,eram bucurosi,impartasam victoria Romaniei cu orice necunoscut,rupeam sticlele de bere! Acum este ca la priveghi! Nationala este decedata iremediabil! NU L acuzati pe IORDANESCU! El a fost la carma nationalei si in anul de glorie 1994,el a ramas acela-si,fotbalistii s au schimbat in rau!

da ? a ramas acelasi ? pai daca el e acelasi , Victor Piturca cum este ? Piturca Victor a calificat de 2 ori in 10 ani echipa ... iordanescu de 3 ori in 8 ani ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Octombrie 2015, 16:38

afara cu iordanescu si claudiu keseru de la echipa nationala , astia sunt in stare sa ne ingroape si cu feroe,feroe fiind o echipa mare...a batut grecia ... mai da-l incolo de tata chicken ... iesi ba incompetentule de la nationala !

talpaiadului
talpaiadului  •  09 Octombrie 2015, 16:27
Postat de zidane92 pe 09 Octombrie 2015, 11:34

Nu ai vazut meciul atent, chipciu a tras echipa dupa el iar sanmartean a fost magic, pacat ca romanul nu e sensibil la frumos si nu intelege cat de mult s-au daruit si ce frumos au jucat aseara acesti baieti minunati! Cu noroc poate scoatem un egal si in faroe si incheiem campania fara infrangeri, eu chiar nu inteleg cum poti critica o echipa care nu pierde!

Ai dreptate sa te caiesti daca ai fost intre acei suporteri care au scandat impotriva echipei nationale. Eu chiar nu ii inteleg pe acestia, cum sa scandezi impotriva unei echipe care nu numai ca a obtinut un egal datator de speranta pentru calificare, dar a mai si doborat un record all-time al nationalei?!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează