FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PARAGUAY, DUMINICĂ, 01:00, TVR 1, RADIO GSP ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme în tabăra paraguayană: Santa Cruz este incert! În locul său, un vîrf de la Toulouse

Federico Santander, atacantul lui Toulouse
Federico Santander, atacantul lui Toulouse

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 16:56

Cu doar cîteva ore înainte de meciul amical de la Asuncion dintre Paraguay şi România, selecţionerul Gerardo Martino are ceva bătăi de cap, deoarece mai mulţi jucători din lotul său au devenit incerţi pentru duelul cu "tricolorii".

Fizioterapeutul Paolorroso Elvio a lucrat intensiv în ultimele 24 de ore pentru a încerca recuperarea următorilor fotbalişti: fundaşul Paulo da Silva, mijlocaşul Edgar Barreto, dar şi atacantul Roque Santa Cruz, vedeta lotului paraguayan.

În cazul în care Santa Cruz nu va fi recuperat, locul său ar putea fi luat în avanposturi de Fernando Santander. Acesta evoluează la francezii de la Toulouse, pentru care a marcat 5 goluri în sezonul trecut, în care a prins 23 de partide. La naţională, Santander are un gol marcat în 4 partide.

Ca urmare a acestor probleme de ultim moment, iată cum ar putea arăta primul 11 al Paraguayului la ora meciului: Diego Barreto - Iván Piris, Luis Cardozo, Ismael Venegas, Miguel Samudio - Hernán Pérez, Osmar Molinas, Cristian Riveros, Osvaldo Martínez - Nelson Haedo, Federico Santander.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează